Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Türkiye Amerika'nın çöküşünü başlatmalıdır

O gün gelmiştir ve işte bugündür. Büyük konuşmuyorum, imkansız olan bir şeyi de söylemiyorum. Amerika'yı çökertmekten değil çökertmenin başlamasından söz ediyorum.

Bilinmelidir ki her kemâlin bir zevali vardır. Amerika daha bundan öte nereye gidecekti ki? Ulaşmadığı bir nokta, kirletmediği bir toprak, kanını emmediği bir toplum kalmış mıdır? Bu kadar, vesselam.

Bundan sonra artık zevale eriş başlayacaktır.

Niçin Türkiye'nin ve dünya Müslümanlarının eliyle olmasın bu? Dünyanın diğer süper gücü Sovyetler Birliğinin çöküşünün başlangıcı Afgan mücahidlerinin eliyle olmadı mı? İşgal ettiği Afganistan'dan sürülüp çıkarıldıktan sonra çorap söküğü gibi bunun arkası gelmedi mi? Polonya, Bulgaristan, Romanya Afganistan'ı takip etmedi mi?

Aynen bunun gibi Amerika'nın çöküşünün başlaması da an meselesidir. Bunun için Amerika'ya büyük bir mağlubiyet tattırmamız şart değildir. Ellerini kesip kollarını budamamız da gerekmez. Sadece ciğerlerimize saplanmış durumdaki pis tırnaklarını koparmamız, hatta bunun için iyi bir hamle yapmamız yeterli olacaktır.

Dünya kamuoyu ve İslam dünyası şunu kabullenmelidir ki Amerika'nın bu topraklarda hiç bir işi yoktur. Hele bugünden sonra.

Bugünkü Amerikan ziyaretçilerine artık bu net bir şekilde bildirilmelidir.

Biz asla maceradan yana değiliz ve hamaset de yapmıyoruz. Kan gölüne çevirdiği mübarek coğrafyamızdan artık defolup gitmesini söylemek ve bunun adımlarını atmanın neresi macera ve hamasettir.

Mazlum coğrafyaya önderlik etmek işte budur ve bu bir yükümlülüktür.

On binlerce kilometreden gelerek mübarek coğrafyamıza yıllar yılı cehennem hayatı yaşatan bu zalime kendi anlayacağı dilden dur demenin zamanı çoktan gelmiş ve geçmektedir.

Unutmayalım, Türkiye'nin attıracağı bir geri adımın arkası kesinlikle gelecektir.

Allah'ın izniyle Amerika'ya taşeronluk yapanlar da onun çöküşünün başladığına şahid oldukları an saflarını değiştireceklerdir.

Bu aynı zamanda Müslümanların bir birlerini öldürmelerinin büyük oranda sonu olacaktır.

Söyleyin, büyük oranda Amerika'dan dolayı değil midir Ümmetin bir birini boğazlaması? Rabbim o günleri görmeyi bizlere lütfeylesin inşaallah.

Bu yazı toplam 847 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar