Türk Ajan, İsrail Gizli Servisinin İçine Sızdı

Türk Ajan, İsrail Gizli Servisinin İçine Sızdı

İsrail istihbarat teşkilatı olan MOSSAD'da bağlı birimlerin Türkiye üzerinde yürüttüğü kirli komploları Türk ajan Yasmin S. deşifre etti.

Küresel baronların işaretiyle MOSSAD'ın kontrol ettiği özel bir merkez Türkiye'ye önce 5 kişilik suikast timi yolladı.

İlk olarak bu timin sınır geçişi için gönderilen yerel güçlere ait 12 kişilik ekip Türk birimler tarafından yakalandı. Ekipten 3 kişi sağ ele geçirildi. Daha sonra ise 10 Ağustos öncesi suikast için gelen 5 kişilik timin tamamı yok edildi.

İZMİRLİ YASMİN MOSSAD'IN İÇİNE SIZDI

MOSSAD'a bağlı özel birimin son olarak bir yatla turist gibi Türkiye'ye gönderdiği son tim de deşifre oldu. Tüm bu gelişmeler üzerine MOSSAD'ın Tel Aviv'deki merkezinde panik yaşandı. İsrail Gizli Servisi, Tel Aviv'de Türkiye adına çalışan bir ajan olduğunu düşünürken bu köstebeğin bulunması için alarma geçildi. İsrail gizli servisi içine girerek Türkiye adına ajanlık yapan kişinin İzmirli Musevi bir ailenin kızı olan Yasmin S. olduğu öğrenildi.

BÜYÜK BİR FELAKETİ ÖNLEDİ


 
Yasmin S. 1 yıl önce, MOSSAD ajanlarının arasına sızdı. Uzunca bir araştırmadan sonra MOSSAD Türkiye'deki bir çok Musevi ismi ajan olarak kullandığı gibi Yasmin'i de kullanmaya başladı. Ancak genç kadın aslında bir vatanseverdi ve Türk birimlerince özel olarak eğitilmişti. Çift taraflı ajanlığa başlayan Yasmin S. MOSSAD'ın kendisine bağlı özel birim üzerinden 10 Ağustos seçimleri öncesi yapacağı büyük eylemi, bu işi planlayanlardan birisi olan bir MOSSAD ajanından öğrendi. Bunu Türkiye'ye bildirdi. Türk birimler ise planı hayata geçirecek ekibi yok etti. Bu olaydan yaklaşık 12 saat önce ise Türk ajanı olan Musevi asıllı Yasmin S. İsrail'den kaçırıldı ve kimliği değiştirilerek farklı bir ülkeye yerleştirildi.

NETANYAHU: BU SKANDALI TEMİZLEMEMİZ LAZIM

Mossad'ı dize getiren casusluk operasyonun ardından İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun, MOSSAD Başkanı ve diğer istihbarat yetkilileri ile acil toplantı yaptığı öğrenildi. Netanyahu toplantıda istihbarat yetkililerine çok kızarak "Bu başımıza gelen ikinci büyük felaket, bu skandalı temizlememiz lazım" diye çıkıştı. MOSSAD bu olayın ardından kendi bünyesinde bulunan Türk vatandaşı Musevileri tek tek yeniden gözden geçirmeye başladı.