Tuncay Özkan  AK Parti Üçüncü Olabilir!

Tuncay Özkan AK Parti Üçüncü Olabilir!

CHP'li Tuncay Özkan'ın, AK Parti'nin seçimde üçüncü, CHP'nin ise birinci olacağını iddia etmesi, 'Gel de gülme' dedirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir 1. Bölge 3’üncü sıradan milletvekili adayı olan Tuncay Özkan, en iyi siyaseti gazetecilerin yapacağını iddia ederek, AK Parti’nin seçimlerde ikinci ya da üçüncü parti çıkacağını, CHP’nin de en az yüzde 35 oranında oy alacağını öne sürdü.  

Özkan, bu sözünü tekrarlayarak ,"Ak Parti bu seçimden ikinci ya da üçüncü parti olarak çıkar. Ben sözümün arkasındayım. Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olarak çıkacak, iktidara yürüyecek. Bunu göreceksiniz” diye konuştu.
 
Paralel anketçiler bile bunu söylemezken...
 
Bugüne kadar yapılmış hiç bir ankette, AK Parti'nin oylarının 48'in altına düştüğü görülmezken, Tuncay Özkan'ın böyle bir iddia da bulunması, duyanları güldürdü.

Tarafsız araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 48'in altında görülmezken, CHP'nin oyları da yüzde 25'i geçmiyor...

Paralel yapıya yakın anket şirketleri bile AK Parti'yi yüzde 40'ın, CHP'yi de yüzde 30'un üstünde gösteremezken, Tuncay Özkan'ın bu iddiası 'gel de gülme' dedirtti.

 

STAR