Trump'ın Siyonist Damadı

Trump'ın Siyonist Damadı

İsrail'in yeni emir eri olan Donald Trump'ın, Siyonist damadı Jared Kushner'a kilit bir görev vermesi bekleniyor.

Amerika Başkanlığına seçilen Donald Trump'ın damadı Jared Kushner'a önemli bir görev vermesi bekleniyor. Hillary Clinton'a karşı seçimi kazanarak İsrail'in Amerika'daki emir eri olan Donald Trump'ın başkanlığı süresince çalışacağı ekibe ilişkin iddialar devam ediyor. Trump'ın çalışma arkadaşlarının kimlerden oluşacağı halen belirsizliğini korurken, Siyonist rejim medyasına göre bir kişinin yeri garanti: Jared Kushner.
 
Trump'ın damadı olmasının yanı sıra Siyonist bir Yahudi de olan Jared Kushner'a Trump'ın kabinede olmasa dahi önemli bir görev vereceğini iddia eden Siyonist haber kaynakları, Trump'ın seçim kampanyası sürecinde de Kushner'ın büyük bir rolü olduğunu ifade etti.
 
Trump'ın kızı Ivanka''nın kocası olan Kushner, Donald Trump'ın AIPAC gibi Siyonist lobilerle olan ilişkisinde de kilit bir isim olarak biliniyor. Siyonist lobilerle büyü bir ilişki ağına sahip olan Kushner'ın Trump'ın İsrail'le yürütülecek ilişkiler ve kanlı Ortadoğu politikalarında kilit bir rol oynaması bekleniyor.
www.milligazete.com.tr