Torunlar: İnşaat Sahasındaki Tüm Faaliyetler Durduruldu

Torunlar: İnşaat Sahasındaki Tüm Faaliyetler Durduruldu

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy şantiyesinde tüm faaliyetleri durdurdu.

10 işçinin yaşamını yitirdiği Torun Center projesinin sahibi Torunlar GYO'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada inşaat alanındaki tüm faaliyetlerin durdurulduğu açıklandı. Öte yandan DHA'nın edindiği bilgiye göre işçilere 15 gün izin verildi ve işçiler bavullarını alıp memleketlerinin yolunu tuttu.

"TÜM FAALİYETLER DURDURULDU"

Şirketten yapılan KAP açıklamasında "Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatımızda ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle elim bir asansör kazası meydana gelmiştir. Kaza ile ilgili adli soruşturma başlamış olup inşaat sahasındaki tüm faaliyet ileriki bir tarihe kadar durdurulmuştur" denildi.

DİĞER ŞANTİYELERDE DE ÇALIŞMALAR DURDURULDU

Öte yandan Torunlar GYO, diğer şantiyelerde de faaliyetlerin 5 gün boyunca durdurulduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, "Acımız ve yasımız çok büyüktür. Elim kazanın olduğu Torun Center’da süresiz olarak; diğer şantiyelerimizde ise 5 gün boyunca tüm faaliyetlerimizi durduruyoruz" denildi.