Tevhidhaber: Siyonistlerden Taraf Olan Kimse Arabulucu Olamaz!

Tevhidhaber: Siyonistlerden Taraf Olan Kimse Arabulucu Olamaz!

Tevhidhaber olarak Gazze'de 17.gününde olan savaşın durdurulması için basın, uluslararası küresel ...

Tevhidhaber olarak Gazze'de 17.gününde olan savaşın durdurulması için basın, uluslararası küresel hegomanyanın ve işbirlikçi arap rejimlerinin Gazze'de ki direniş gruplarının üzerine baskı yapmasını dikkatle takip ediyoruz...

Gazze'de zafere koşan direnişçilerin şartlarının kabul edilmeden tüm dünyanın bilmesi gerektiği bir şey var ki ateşkes anlaşması yapılamaz.

Direniş gruplarının defaetle tekrarladığı ateşkes şartlarını, kabul etmeyi hazmedemeyen Batı ve İsrail yanlıları Hamas'ı karalayarak zor durumda bırakmaya çalışıyor...

Ancak Filistin halkının desteğini sonuna kadar arkasına alan Hamas, tüm kirli komplolarara, ihanet kumpaslarına karşı mücadeleye devam ediyor.

Aktarmak istediğimiz mesele şu ki zaten İsrail yanlısı ülkeler,kurumlar,kişiler vs. tarafından sistematik olarak baskıya maruz kalan Hamas'a karşı ülkemizde de basın yoluyla "istemeden de olsa" ateşkesi kabul etmeli baskıları yapılıyor.

Ayrıca hem yüksek trafikleriyle kamoyunda okuyuculara hitap eden hem de "muhafazakar" olarak adlandırılan bir kısım medyanın da ABD'den medet ummasını anlamakta zorluk çekiyoruz.

"ABD'den Flaş Gazze Hamlesi" başlığı altında zaten siyonistlerin tarafında olduğu açıkça belli olan ve defalarrca İsrail'in saldırılarını onaylayan bir ülkenin tarafsız ateşkes anlaşması yapabileceğini nasıl beklerssiniz. ?

Son Söz: Siyonistlerden Taraf Olan Kimse Ateşkes Anlaşması Yapamaz

kassam-silah.jpg

Siz Bu Bakışın Arkasında Hiç Acziyet Görüyor musunuz ?