TEM'de Korkunç Kaza

TEM'de Korkunç Kaza

İstanbul-Edirne TEM OtoyoluSelimpaşa mevkiinde zincirleme tafik kazası. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

STANBUL Valisi Vasip Şahin, TEM Otoyolu'nda sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin de yaralandığını söyledi.

Şahin, "TEM Kuzey Çevreyolu'nda Edirne istikametinde Büyükçekmece'yi geçtikten sonra 18 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası yaşandı. Otoyolu her iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bize gelen ilk bilgilere göre 10 yaralı ve bir ölümüz var" dedi.

Vasip Şahin, İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün Hasdal'daki merkezinde İstanbul'da görevli başkonsoloslara yönelik olası afet ve acil durumlarda planlanan çalışmalar hakkında verilen brifingin ardından DHA muhabirine, TEM Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazası hakkında kendisine ulaşan bilgileri paylaştı.


istanbul-tem-otoyolu-zincirleme-kaza.jpg
18 aracın karıştığı zincirleme kaza ile ilgili olarak Şahin, "TEM Kuzey Çevreyolu'nda Edirne istikametinde Büyükçekmece'yi geçtikten sonra 18 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası yaşandı. Şu anda trafik kazasına müdahale ediliyor. Otoyolu her iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bize gelen ilk bilgilere göre 10 yaralı ve bir ölümüz var. Kazaya müdahale ediliyor, son rakamları kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

TEM otoyolu zincirleme trafik kazasına karışan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

istanbul-edirne-yolu-trafige-kapandi-45-arac-birbirine-girdi.jpg

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne yönü trafiğe kapandı. Ekiplerin bölgedeki yol açma çalışmaları devam ediyor.

istanbul-tem-otoyolu-45-arac-birbirine-girdi-yol-kapandi.jpg



Kazalar nedeniyle ekiplerin trafiği yönlendirdiği D-100 Karayolu'nda da araç yoğunluğu oluştu.

SABAH SAATLERİNDE DE KAZA OLDU

Sabah saatlerinde ise D-100 Karayolu'nda bir kaza meydana geldi. Selimpaşa mevkiindeki kazada 10'a yakın araç birbirine girdi. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.