"Telekulak Çetesinden Hesap Soracaksınız"

"Telekulak Çetesinden Hesap Soracaksınız"

Başbakan Erdoğan, Niğde'de halka hitap ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Niğde Cumhuriyet meydanında düzenlediği mitingte konuşma yapıyor:

Niğde Milli iradeden yana. Bu sevdayı biz biliriz bir de siz bilirsiniz. Bu sevdayı CHP ve MHP anlamasz. Onların irtibatları milletle değil başka yerlerde. CHP’nin genel başkanı çıkmış AK Partiye oy verirseniz iki elim yakanızdadır diyor.

KENDİNE BİLE OY KULLANAMADI

Sen kimsin ya. Sen kimsin. Sen belediye seçimlerinde ikametini koyduğun kağıthanenin ismini bile unuttun ya.. Kağıttepe diyecek kadar zavallısın ya. O seçimde kendine bile oy kullanamadı.

Kendi oy pusulasını bulamayan adamdan yönetici olur mu? Böyle bir zavallıdan idareci olabilir mi? Bunlar ne sandığı ne de milleti bulabilirler Tam aksime milletin elleri bunların yakasında olacak inşallah.

BİTLİS'TE 5 PARTİ BİR OLMUŞ

Bahçeli nereye oy verirseniz verin ama AK Parti'ye oy vermeyin diyor. bunlar siyasetin millet için yapıldığını öğrenemediler. Bitlis'te 5 parti bir olmuş. CHP MHP, BDP, DP bir tane daha vardı. beşinin oyunu toplamı zaten yüzde 7.40.

40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunu söyle biliniz. Bunların hepsini bir araya getirin bunlardan bir şey olmaz.

ÜÇ KAFADARA ÜÇ KOYUN VERİN KAYBEDİP GELİRLER

Biliyorsunuz CHP ve MHP ruh ikiziydi. Şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. Şimdi üç kafadar oldular. Üç kafadara üç koyun verin kaybedip gelirler.

1998, yine bir 17 Aralık günü. MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Bu çok çok önemli, şu anda MHP milletvekili olan, hatta Meclis Başkanvekili olan bir hanımefendi, 1998’de DYP milletvekiliydi, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Ne yaptı biliyor musunuz? Bir gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla yaptığı telefon konuşmalarını yayınladı.

O gazete ayağa kalktı, o gazetenin dinlenen yazarı küplere bindi. O yazar konuşmaları yayınlayan milletvekiline tazminat davası açtı. 15 milyar lira tazminat kazandı. Faiziyle birlikte 26 milyar tazminatı Yargıtay onayladı. Şu anda işte bu dinlenen yazar, o günleri unutmuş şekilde, kasetler üzerinden bu defa bize iftira siyaseti yapıyor.

MHP ödenen tazminatı unutmuş, ey MHP yatacak yerin yok. Kasetler üzerinden siyaset yapıyor. Genel müdür kendi genel başkanının görüntü kasediyle genel başkan olmadı mı? O genel başkan başbakanın bundan haberi var. Benim haberim olsa sosyal medyada kalmasını arzu ederdim.

MAKBUZSUZ TOPLANAN PARALARIN HESABI SORULACAK

Bir dava dosyası üzerinden 3 bine yakın kişiyi dinlemişler. CHP'yi, MHP'yi beni cumhurbaşkanımızını dinliyorlar. Belli ki bunları bir yerlere servis etmişler. İş adamlarına dinlemelerden şantaj yapmışlar. Haraca bağlıyorlar. Hakim ve savcıları dinlemiş şantaj yapmışlar.

30 Mart'ta telekulak çetsinden siz hesap soracaksınız. Bunların illerde ablaları var, imamları var. Cami imamı değil ha, meydan imamı. Bunlarla para toplarlar. Bunlarla kapı kapı dolaşırlar. Bu topladıkları paraları makbuz karşılığı değil makbuzsuz toplarlar. Akıbeti belli değil. Bunların da hesabını soracağız. Er ya da geç.

O ABLALARA DEYİN Kİ

Ablalar kapınıza gelebilir. Hanımefendi be sen hangi yüzle buraya geldin ya. Benim başörtümü füruat olarak nitelendiren o malum zattan dolayı mı buraya geldin? Yahu biz başörtülerimizden dolayı okullarımıza gidemedik. Ak Parti iktidarı okullarımızı bize açtı be. Bu yüzden mi buraya geldin?

TÜRKİYE ONUN VATANI DEĞİL Mİ?

Onlara şunu da söyleyin, 'Yüreğiniz varsa CHP'nin, MHP'nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin. Partinize de genel başkan arıyorsanız, Pensilvanya'da zaten. Çağırın onu da gelsin Türkiye'ye.' Türkiye onun vatanı değil mi? Vatanıysa çıksın gelsin. Niye gelemiyor? Gelsin, onun vatanı Amerika mı? Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlara hesabımız var, bu da sorulacak.

SAF KARDEŞİM

Ey örgüte destek veren saf kardeşim. Daha ne kadar bunların yanında olacaksınız. Hz. Cebrail parti kursa oyumu vermem diyen kişiye daha ne karar yanınca olacaksınız. Ama CHP'ye oyumu veririm. Yeter ki AK parti'ye oy vermeyin, Şu an yaptıkları bu.

Biz sakin ama yürekli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Pazar sabahı hür iradenizle yeni Türkiye'ye oyunu vereceksiniz.

SENDEN KASET TÜCCARI OLUR

Benim başı açık başı örtülü kızlarımızla niye uğraştınız ya. Bu haklarını ellerinden aldınız ya. Ey CHP sen busun işte busun. Bunlarda her şey var. Bu seçimlerde başörtülü bir belediye başkanını aday göstermişler.

Akşam başka sabah başka. İstismar bunlarda. Biz bunların ciğerini biliriz, ciğerini. Bunlarda her şey var. Senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa tahtakalede kaset tüccarı olur. Ben hakaret etmiyorum taltif ediyorum.

BİR KISIM MEDYAYA ÇATTI

Otururuz, konuşuruz, 'sizin döneminizde gücümü 5 kat artırdım' der, medya, malum medya. Tamam artırdın, ne olacak? Hadi yaz. Yaz hadi. Şununla ilgili doğruları yaz. Senin köşe yazarları doğruları yazsın. Yazmaz, yazamaz. Onların inadı başka. Bunlar ideoloji siyaseti yapıyorlar. Ama biz onlarla iktidar olmadık, biz sizinle iktidar olduk.

SÜLÜK BUNLARDAN FAZİLETLİ

Türkiye'nin gücünü yükselttiğimiz için rahatsızlar. Bunların dershanelerini kapattık diyorlar biz reform dedik. Adate sülük gibiler. Sülük bunlardan fazilettir. Bunlar faydalı kanı emdiler. Bunlar filistin davasından, Mısır'dan Suriye'den mazlumdan rahatsızlar.

DERSHANELERİNDE OKUYAN YAVRULARINIZ VARSA ALIN

Lüften bu ihaneti görün. Ey benim Niğdeli kardeşlerim bunların dershanelerinde okuyan yavrularınız varsa alın. Almaya var mısınız? Bu devletin okulları inşallah bize yeter. Takviye kursu istiyorsa devlet olarak cumartesi pazar yavrularınıza takviye kursunu ücretsiz olarak biz verececeğiz. Artık bu soyguna dur diyeceğiz.