Tel Aviv'i Yok Ederiz !

Tel Aviv'i Yok Ederiz !

İran'ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Devrim Muhafızları Ordusu'ndaki yüksek temsilcisi Hüccetülislam Mücteba Zülnur, "Siyonist rejim (İsrail) bir yanlış yaparsa on dakikadan kısa bir sürede Tel Aviv'i yok ederiz" dedi.

İran Radyo ve Devlet Televizyonu bünyesinde faaliyet gösteren Gazeteciler Kulübü'ne konuşan Hüccetülislam Zülnur, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman'ın İran'ın nükleer santrallerinin vurulmasına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

"Siyonist rejimin gücü yok"

Zülnur, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu, İran'ın nükleer tesislerine saldırı konusunda sadece konuşmakla eleştiren Liberman'a cevaben, şunları söyledi:

"Siyonist rejim savaşı kazanacağına inanıyorsa eğer, bugünü yarına ertelemez, girişimde bulunurdu. Ancak buna güçleri yok. Onlar sadece korku salmaya çalışıyorlar ancak hiçbir şey yapamazlar. Siyonist rejim şansını denemek ister ve İran'a füze saldırısında bulunursa eğer, o füzenin tozu dumanı bizim topraklarımıza ulaşmadan önce bizim füzelerimiz 6-7 dakikada Tel Aviv'in kalbine ulaşarak Siyonist rejimi yok eder ve İmam'ın (Devrim Lideri Ayetullah Humeyni) emrini gerçekleştirilmiş olur."

"Hamas'la baş edemediler"

"Siyonistler korkaklar. Hamas ile dahi baş edemediler" ifadesini kullanan Zülnur, "Hamas ile Hizbullah'ın gücü İran'ın askeri gücünün küçük bir bölümüne eşit. İslami direnişle baş edemeyen Siyonistler, yerleşimcilerin moralini yükseltmek için bu tür açıklamalar yapıyorlar. Zira yerleşimcilerin ters göçü Siyonistlerin varlığını tehlikeye atıyor" değerlendirmesini yaptı.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman, İsrail Televizyonu Kanal 2'nin haber bülteninde, İran'ın nükleer faaliyetleri konusunda Başbakan Netanyahu'yu sadece konuşmakla eleştirmiş, "vuracaksan vur, konuşma" ifadesini kullanmıştı