Tel Aviv'de Patlama

Tel Aviv'de Patlama

Siyonist İsrail'in işgal ettiği topraklardan Tel Aviv kentinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu bir kişinin öldüğü öne sürüldü...

İsrail devlet televizyonu, patlamanın ardından aracın tamamen yandığını ve aracın patlatılması sonucu yalnızca aracı kullanan kişinin öldüğünü duyurdu. 
Siyonistlerin patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine aldığı ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA: MAFYA HESAPLAŞMASI

İsrail'in Tel Aviv kentinde, bir kişinin ölmesiyle sonuçlanan patlamanın mafya hesaplaşması olduğu bildirildi.

Yahudilerin dini Şabat tatilinden sonra meydana gelen olayda araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu şoförün öldüğünü belirten İsrail Emniyet Müdürlüğü Polis sözcüsü Mick Rosenfelt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın bir mafya hesaplaşmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Rosenfelt, "Patlamanın sebebi, suç örgütleri arasındaki mafya hesaplaşması, olayda aracı kullanan kişi öldü" dedi.

Hafta başında Tel Aviv'in, Petah Tikva bölgesinde meydana gelen patlamada da zaman ayarlı bir bomba, taşıyan kişilerin elinde patlamış, olayda iki kişi ağır yaralanmış, söz konusu olayla ilgisi bulunduğundan şüphelenilen 4 kişi tutuklanmıştı.

Son bir yıl içinde birçok kanlı mafya hesaplaşmasına sahne olan kentte, bugünkü olay, araç içine bomba yerleştirilerek düzenlenen saldırıların 10'uncusu oldu.

İsrail polisi, mafya örgütleri arasında bombalı saldırıların yaygınlaşmasının nedenini, zaman ayarlı bombanın yapımının ve ulaşımının kolay olmasına bağlıyor.