Tekfirci Teröristlerden Tüm Dünyada Eylem Çağrısı

Tekfirci Teröristlerden Tüm Dünyada Eylem Çağrısı

Emperyalist koailosyonun Tekfirci teröristlerinin hedeflerini vurmasının ardından IŞİD sözcüsü Ebu Muhammed el Adnani tarafından 42 dakikalık bir ses kaydı yayınlandı...

Amerika ve müttefiklerini tehdit eden açıklamada, savaşa hazır oldukları mesajı verilirken, kendi hedeflerine saldırı düzenleyen ve diğer ülkelerdeki örgüt üyelerine bulundukları ülkelerde eyleme geçmesi çağrısı yapıldı.

İntihar saldırıları ile sivilleri öldürme üzerine tecrübeli olan terör örgütünün saldırılar düzenlemesi beklenirken yayınlanan mesajda;

" Abdullah İbn-i Amr bin As (radıyallahu anhuma) der ki: Bir ara biz Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem)'in yanında hadis yazıyorduk. Derken Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem)’e; “İki şehirden hangisi, Kostantiniyye mi yoksa Rumiyye mi daha önce fethedilecek?” diye soruldu da, Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu;  “Hayır! Doğrusu Hirakliyus’un şehri daha evvel fethedilecek.”  Yani İstanbul." 

ifadeleri dikkat çekti.

Henüz Amerika ve Avrupalılara savaş başlatmadıklarını ifade eden terör örgütü sözcüsü, Irak'dakilere de seslenerek artık "Şii"lerin  boğazlarını kesme ve boyunlarını vurmaktan başka bir şey yapılmayacağını anlama vaktinin geldiğini söyledi.

Suriye'ye de mesaj yollayan terör örgütü tekfirci harici grubun sözcüsü "Sahveciler"den uzak durulmasını isteyerek Tunus, Mısır ve Libya'da ki örgüt üyelerini de seslenerek "nerede olursanız olun İslam Devleti İçin savaşın" ifadelerini kullanarak terör eylemleri düzebnlemelerini istedi.

Tevhidhaber.com