Tarhan: Her yenilgiyi şezlonga yüklüyorlar

Tarhan: Her yenilgiyi şezlonga yüklüyorlar

Bağımsız Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, CHP içinde yaşanan durumu özetledi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, kendisiyle aynı tıkanıklık hissini yaşayan ancak ses çıkartmayan pek çok iyi insanı geride bırakmak pahasına CHP'den ayrıldığını belirterek, "Ayrıldığım kapı kıymetlidir, kurucu partidir. Sorumluluğu vardır, ne yazık ki, yönetenler bunun idrakinde değil" dedi.
Tarhan, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, CHP'den istifasına yönelik çok sayıda soruya muhatap olduğunu ve değerlendirmeler yapıldığını söyledi.
DAVUTOĞLU METNE İMZA ATACAĞINI SÖYLEDİ
Hangi istifa metninin bu kadar konuşulduğunu soran Tarhan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hiç okumadığı halde bu metnin altına imza atacağını söylediğini savundu.
HER YENİLGİYE ZAFER DİYENLER...
Tarhan, "CHP, ya kendini kandırmaya devam edecek ya da yeni bir yol seçecek" dediğini ancak yol seçilmediğini belirtti. Her yenilgiye zafer diyen, her yenilgiyi şezlonga yükleyen tekrarlardan sıkıldığını dile getiren Tarhan, "Yeni bölüm yazalım istiyordum. Bir an için 'başka bir dünya mümkün' diyenlerin, umutlanmasını istemiştim. Olmadı. Yine delege hesapları, kurultay kurnazlıkları. Bu kadar kurnazlık kurgulayabilenler oy almaya gelince niye yeterli olmuyor anlamıyorum" diye konuştu.