Tahşiye İddianamesi Hazır Gülen'e Şok!

Tahşiye İddianamesi Hazır Gülen'e Şok!

Savcı Tahşiye iddianamesini hazırladı. Fethullah Gülen'in 19 yıldan 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İşte Samanyolu Grubu başkanı Hidayet Karaca, eski müdürler Ali Fuat Yılmazer, ve Yurt Atayün için istenen cezalar...

Tahşiye soruşturmasında Paralel Devlet Yapılanması'nın kumpas kurduğu ve usulsüzlük yaptığı iddiasıyla Fethullah Gülen'in 1 numaralı şüpheli olduğu soruşturmanın iddianamesi hazırlandı! İddianamede Fethullah Gülen'in toplam 19 yıldan 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, eski emniyet müdürleri Tufan Ergüder, Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu 15'i tutuklu 33 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan Paralel Devlet Yapılanması'nın Tahşiyeiddianamesinde, Fethullah Gülen'in "silahlı örgüt kurmak veya yönetmek" suçundan 15 ile 22,5 yıl, "resmi belgede sahtecilik"ten 3 ile 7,5 yıl ve "iftira" suçundan da 1 ile 4 yıl olmak üzere toplam 19 yıldan 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
hidayet-karaca.20150917171204.jpg

GÜLEN 1 NUMARALI ŞÜPHELİ!

Fethullah Gülen'in 1 numaralı şüpheli olarak yer aldığı Paralel Devlet Yapılanması'nınTahşiye iddianamesinde, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, eski emniyet müdürleri Tufan Ergüder, Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Ömer Köse ve Mutlu Ekizoğlu'nun da aralarında bulunduğu diğer 32 şüphelinin "silahlı örgüte üye olmak", "resmi belgede sahtecilik" ve "iftira" suçlarından toplam 11,5 ile 26 yıl altışar ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırılması talep edildi.

fethullah-gulen.20150917171235.jpg