Taahhüdüne Bağlı Kalmayan Siyonist Ateşkes Esnasında da Saldırdı

Taahhüdüne Bağlı Kalmayan Siyonist Ateşkes Esnasında da Saldırdı

Taahhüdüne bağlı kalmamayı ve sözünde durmamayı bir karakter haline getiren siyonist işgalci bu karakterini Gazze'ye yönelik son savaşını sürdürürken, insanî yardımların bölgeye sokulması fırsatı oluşması için BM tarafından önerilen beş saatlik ateşkes uy

Taahhüdüne bağlı kalmamayı ve sözünde durmamayı bir karakter haline getiren siyonist işgalci bu karakterini Gazze'ye yönelik son savaşını sürdürürken, insanî yardımların bölgeye sokulması fırsatı oluşması için BM tarafından önerilen beş saatlik ateşkes uygulamasının devam ettiği sırada da gösterdi.

Filistin'deki tüm direniş gruplarının ateşkese tam bağlı kalmasına rağmen siyonist işgal güçlerinin, ateşkes uygulamasının devam ettiği vakte denk gelen 13.15'te Gazze'nin güneyinde yer alan Rafah'ın doğusunda bulunan bir tarım arazisini top mermileriyle hedef alan saldırı gerçekleştirdikleri haber verildi.

Baş saatlik ateşkes süresinin bitmesinden sonra ise işgal güçleri saldırılarını yine kesintisiz bir şekilde sürdürmeye başladılar.

İşgal güçlerine ait savaş uçaklarının el-Karara bölgesinde tavuk çiftliğini hedef alan saldırı gerçekleştirdikleri, çiftliğin önemli zarar gördüğü bu saldırıda insanlardan ölen olmadığı ifade edildi.

İşgalcilerin saldırılarına Filistin direnişi de muhtelif noktaları hedef alan füze saldırılarıyla karşılık verdi.