Suud İle İsrail Arasında Yeni Anlaşma

Suud İle İsrail Arasında Yeni Anlaşma

İsrail Suudilerle normalleşiyor! Tel Aviv'den Mekke'ye doğrudan uçuş!

Siyonist İsrail 4 Orta Doğu ülkesiyle daha normalleşmeye hazırlanırken Netanyahu, "Tel Aviv'den Mekke'ye doğrudan uçuş" sözü verdi.

Mısır, Ürdün, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan ve Fas kendi çıkarları uğruna Filistin davasına ihanet ederek Siyonist İsrail'le normalleşme anlaşması imzaladı. Siyonist İsrail'in 4 Ortadoğu ülkesine daha kancayı taktığı geçtiğimiz günlerde basına yansıdı.

İsrail'de gerçekleşecek olan seçimler öncesinde konuşan Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu, 4 Orta Doğu ülkesiyle daha normalleşme anlaşması imzalayacaklarını öne sürmüştü.

Filistin davasına ihanet edecek sıradaki ülke merakla beklenirken,  Suudi Arabistan'ın adı ön plana çıkıyordu. Netanyahu, BAE ziyaretini iptal etmeden önce ziyaret sırasında  Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile de gizlice görüşeceği iddia edilmişti.

SUUDLAR DA NORMALLEŞİYOR! "TEL AVİV'DEN MEKKE'YE DOĞRUDAN UÇUŞ SÖZÜ"

Ortaya atılan iddiaların ardından Siyonist Başbakan yeni bir skandal söylemle gündeme geldi.

Cumartesi gecesi Siyonist İsrail medyası Kanal 13'ten Ayala Hasson ile röportaj yapan Siyonist Başbakan Netanyahu, Suudi Arabistan ile normalleşmiş bağların kurulduğunu ima eden bir açıklamada bulundu.

Netanyahu, "Yeniden seçilirsem Tel Aviv'den Mekke'ye doğrudan uçuşları hayata geçireceğim" ifadesini kullandı.

MEKKE'DE HAVALİMANI YOK!

İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesinin muhabiri Gil Hoffman, Netanyahu'nun Tel Aviv - Mekke doğrudan uçuş vaadini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Hoffman'a cevap veren Suudi gazeteci Ahmed Al Omran ise "Mekke'de havalimanı yok." dedi.

" RUSYA-İSRAİL İLİŞKİLERİ SURİYE'DE İRAN VARLIĞINA SON VERECEK"

Aynı zamanda Rusya-İsrail ilişkilerine değinen Netanyahu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Siyonist İsrailli bakan Gabi Aşkenazi'nin görüşmesine atıfta bulundu.

Jerusalem Post'ta yer alan habere göre Netanyahu, Putin ile olan ilişkinin, İsrail Hava Kuvvetlerinin Suriye'de havadan operasyon yapma kabiliyetinin sağlayacağını söyledi.

Söz konusu hava operasyonlarının önemli olduğunu vurgulayan Netanyahu, "Böylece İran'la ilgili hedeflere saldırıp Tahran'ın Suriye'ye yerleşmesini önleyebileceğiz" dedi.