"Suriye Politikasındaki Fiyasko"

"Suriye Politikasındaki Fiyasko"

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, "Suriye politikasındaki fiyasko Ahmet Davutoğlu'na, çözüm süreci başarısızlığı Yalçın Akdoğan'a yıkılabilir!" diye yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, "Suriye politikasındaki fiyasko Ahmet Davutoğlu'na, çözüm süreci başarısızlığı Yalçın Akdoğan'a yıkılabilir!" diye yazdı.

“Yeni kabineden çizgiler” başlıklı yazısı başlıklı yazısında yeni kabineyi ele alan Hakan, “Aman ha aman! Yalçın Bey... Ahmet Bey… Kendinize mukayyet olun lütfen” dedi.

İşte  yazı:

Gidenler, gelenler ve değişenlere dair notlar

"AKDOĞAN'IN GİDİŞİNİN DAVUTOĞLU İLE ALAKASI YOKSA..."

Yalçın Akdoğan, Ahmet Davutoğlu'na yakın olduğu için gittiyse... Ahmet Davutoğlu'na asıl yakın olan Lütfi Elvan nasıl oldu da kabinede kaldı? Gidişinin Davutoğlu ile alakası yoksa... Akdoğan niye gitti? Hey Abdülkadir Selvi! Bir izah lütfen?

"LÜTFİ ELVAN: DAVUTOĞLU'NA YAKIN BİR İSİM"

Lütfi Elvan: Başbakan Yardımcısı idi, Kalkınma Bakanı oldu. Böylece Davutoğlu'na yakın bir isim tırpanlanmamış oldu.

"NİHAT ZEYBEKCİ ve DAVUTOĞLU İLİŞKİSİ"

Nihat Zeybekçi: Davutoğlu varken yoktu... Davutoğlu gidince geldi... Bu durumda Davutoğlu ile Zeybekci arasında nasıl bir ilişki olduğunu varın siz tahmin edin.

BİNALİ YILDIRIM'IN SESİ

Binali Yıldırım nasıl iyi bir konuşmacı olabilir? Sayın Binali Yıldırım. Hitabet alanında... Belki bir Cicero, belki bir Tayyip Erdoğan olamayabilirsiniz. Ama bugünkünden çok daha iyi olmak elinizde... Sayın Binali Yıldırım. İyi bir hitabetin önceliği ne ses yükseltmek ne ses indirmek, ne hızlı konuşmak ne yavaş konuşmaktır. İyi bir hitabet için öncelikle nefesinizi doğru ayarlamanız gerekiyor. Bunun için de eğitim almanız şart. Nefes terapistleri var... Onlarla çalışın... Göreceksiniz hitabetiniz bugünkünden çok daha iyi olacak ve bundan da önemlisi Sare Hanım'ın hazırladığı türden karışımlara ihtiyacınız kalmayacak. Çünkü nefesinizi iyi ayarlarsanız sesiniz de kısılmaz. Aman dikkat!

"AKDOĞAN ve DAVUTOĞLU"

Çözüm Süreci fiyaskosu Yalçın Akdoğan'a... Suriye politikası fiyaskosu Ahmet Davutoğlu'na... Yıkılacak gibi... Aman ha aman! Yalçın Bey... Ahmet Bey... Kendinize mukayyet olun lütfen.