Nureddin Şirin

Nureddin Şirin

Sonucu ve Galibi Baştan Belli Bir Savaşın Sonuna Yaklaştık

Sonucu ve Galibi Baştan Belli Bir Savaşın Sonuna Yaklaştık

Rabbimizin Kur"an-ı Kerim"de İsra Süresi"nde siyonist varlığın ortadan kalkacağını beyan ettiği, sonucu ve galibi baştan belli bir savaşta, insanlar arasında müminlere karşı en azılı düşman olan yahudi teröristlerin büyük bir hüsranla yok olacağı günlere yaklaştık elhamdülillah"

 

60 yıl öncesinde Batılı haçlı emperyalizminin eliyle İslam dünyasının bağrına saplanan bu siyonist varlık, tahrif edilen museviliğin ideolojik projesi olarak "Büyük İsrail Devleti" kurmak için saldırı, işgal ve katliamlarını azgınca sürdürüp 1967 Haziran savaşları sonrasında Kudüs"e giren Yahudi teröristlerin komutanı "Yaşasın Muhammed Öldü! Geriye kadınlarını ve genç kızlarını bize bıraktı" diyerek İslam Ümmeti"ne karşı en ağır ve küstah ifadelerini kullanmıştı"

 

Peygamberleri katlederek insanlık tarihinin en zorba, zalim ve müfsid bir yolculuğunu sürdüren Yahudi teröristler, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Resul-i Ekrem"in Ümmetini de bütünüyle diz çöktürdüğünü sanmanın sevinciyle kadehlerini tokuştururken bu ümmetin kahraman ve şehadet sevdalısı yiğit evladlarının karşısında diz çökeceği günlere geleceğini hiç hesaplamamıştı kuşkusuz"

 

2006 Temmuz savaşında Hizbullah savaşçılarının füze yağmuru karşısında 33 gün boyunca sığınaklardan çıkamayan yahudi teröristler, şimdi de Filistinli mücahidlerin füze operasyonları karşısında 23 gün boyunca sığınaklara girdi; artık siyonistler için sığınaklara dolmak olağan bir yaşam tarzına dönüştü; hayatlarında böyle bir yaşamla yüzleşeceğini akıllarının ucundan bile geçiremeyen bu terörist yahudiler için dünyanın her yanında hayat çekilmez bir hal aldı"

 

İslam Ümmeti"nin dalgalanan hışmı karşısında toplu kriz nöbetlerine giren Dünya yahudi lobisi ve yandaşları dünyanın her bir yanından alarm vermeye, kendilerinin yaygın bir şekilde hedef haline geldiğinden yakınmaya başladı"

 

İslam ümmeti özellikle Osmanlı imparatorluğunun yıkılmasıyla birlikte yüzyıl boyunca bu Yahudi teröristlerin hedefindeydi; siyasi, askeri, ekonomik, kültürel, psikolojik tüm saldırı ve baskı okları dünya Müslümanlarının bağrına saplanıyordu. Masum ve savunmasız Müslümanların üzerine döktükleri tonlarca bomba, gerçekleştirdikleri soykırım ve yıkım tarih sayfalarını dolduruyordu.

 

Sovyetlerin dağılmasıyla ve ABD önderlikli tek kutuplu bir dünyanın kurulmasıyla birlikte, Beyazsaray şeflerinin ajandasında "Yeni Ortadoğu Düzeni" planı vardı. Ardından "Büyük Ortadoğu Projesi" dendi. Daha sonra da "Yeni Ortadoğu"...

 

İslam dünyasının tüm direnç noktaları yıkılacak, İslam coğrafyası bir baştan bir başa haçlı emperyalistlerin sulta alanına dönüştürülecekti. "Mutlak bir zafer" kuruntusuyla İslam dünyasını dizayn etmeye kalkan ABD ve yandaşları 11 Eylül darbesinin ardından, küresel bir haçlı savaşı başlattıklarında, başta Ortadoğu olmak üzere bütün dünyadaki İslami direniş güçlerini tasfiye etmek için yola koyulmuştu. Afganistan ve Irak işgalleriyle bir dönüm noktası başlatan Batılı haçlı ordusu Afganistan ve Irak"taki İslami direnişin önünde diz çöküp hüsran sarmalında sersemlerken, Lübnan ve Gazze zaferleriyle bütünüyle alt üst oldular"

 

Tarih boyu sürekli saldıran ve vuran müstekbirler, ümmetimizin mücahidleri önünden kaçıp vurulmamak için kendilerini güvenli alanlara atmaya başladılar; bir gün gelip sığınaklara doldurulacaklarını bilselerdi, hangi yahudi Filistin topraklarına giderek burada yerleşmeye kalkardı? Bir gün gelecek, mücahidlerin füzelerinin üzerlerine sağanak sağanak yağacağını bilselerdi, hangi Yahudi büyük İsrail aldatmacasına kanarak yahudi teröristlerin oyununa gelirdi?

 

Çocukluğumuzda, dünyanın her hangi bir yerinde bu azgın yahudiler aleyhinde en küçük bir söz söylenemeyeceği, en küçük bir adım atılamayacağı yönünde korkular anlatılırdı; aksi takdirde bunun bedeli ağır olurdu; zira siyonistlerin elleri her yana uzanır, Mossad ajanları veya uzantılarıyla aleyhlerinde olan herkesi ezerlerdi"

 

Şimdi bizim çocuklarımız var ve kan içici bu siyonistlerle mücadele etmenin coşkusunu yaşıyorlar; "İsrail" adlı bu mikrop rejimin ortadan kalkacağı günün özlemiyle, özgür Kudüs"e doğru koşuyorlar"

 

Kudüs"müzü işgal ettiklerinde "Yaşasın Muhammed Öldü! Geriye kadınlarını ve genç kızlarını bize bıraktı!" diyen siyonistler! İşte Muhammed"in ümmeti, İşte Muhammed"in Ordusu! İşte Muhammed Ümmeti"nin gençleri ve çocukları! İşte Muhammed Ümmeti"nin kadınları ve kızları! Bizler meydandayız ve dünyanın her bir yanındayız; peki sizden geriye kimler kalacak..? İşgal ettiğiniz Filistin topraklarını terk etmek gibi bir şansınız vardı; o şansı da kendi ellerinizle teptiniz!

 

Şimdi  ölüm korkusuyla yatıp kalkıyorsunuz! "Dünyanın her yanında büyük bir Yahudi düşmanlığı patlaması var" diyorsunuz..! Çığlık atıyor, feveran ediyor ve "Kuşatıldık, tehlike altındayız" diyorsunuz..!

 

Siz "Amerika" dediniz "İngiltere" dediniz", biz "Allahuekber" "Nasrun Minellah" dedik" Siz "füzeler" "tanklar" "bombalar" dediniz, biz "Hasbunellah ve nimel vekil" dedik" Siz "Büyük İsrail" dediniz, biz "Özgür Kudüs" dedik"

 

Şimdi liderleriniz, komutanlarınız "büyük İsrail imkansız" "haydin geri çekiliyoruz" demeye başladı. Yenilmezlik zırhına bürünen ordularınız, mücahidlerimizin karşısında kaçmaya başladı" Önce toprağın üstünde üsler, gökdelenler diktiniz; şimdi toprağın altında sığınaklar kazmaya başladınız..!

 

İşgal edilen topraklara yerleştirilen Yahudiler "artık bu füzeler altında yaşayamayız; her gün, her an ölümle burun buruna yaşamaktansa, buraları terk edelim" diyorlar! Dün Sderot, Askalan, bugün Aştod, Tel Aviv..! Bugün Gazze, yarın Kudüs..!

 

Ey Theoder Herlz"in çocukları! İşte biz geldik, Muhammed Ümmeti olarak geldik; Selahaddin"in, Abdulhamid"in, İzzeddin el Kassam"ın çocukları olarak geldik"!

 

Bu savaşın sonucunu Rabbimiz takdir etti, Önderimiz ve komutanımız Hz. Resul-i Ekrem (s.a.v) müjdeledi..

 

Sonucu ve galibi baştan belli olan bir savaşın sonundayız şimdi"

 

Bekle bizi İsrail, beklediğin her yerde..!

Bekle bizi İsrail, beklemediğin her yerde..!

 

Özgür Kudüs'te buluşmak üzere...!

Bu yazı toplam 5840 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar