Solcu Çeteler Fırat Üniversitesi'nde Protesto Edildi

Solcu Çeteler Fırat Üniversitesi'nde Protesto Edildi

Üniversitelerde yuvalanmış solcu çetelerin müslüman öğrencilere dönük saldırıları Elazığ Fırat Üniversitesi'nde protesto edildi.

Fırat Üniversitesi Genç STK Platformu adı altında birleşen müslüman gençler cuma namazından sonra son günlerde bazı üniversitelerde ahlaksızlığı ve şiddeti artarak önümüze çıkan alçakça saldırılara uğrayan kardeşlerinin yalnız olmadıklarını haykırmak için basın açıklamasında bulundu. Basın açıklamasından sonra sloganlar ve tekbirler eşliğinde Fırat Üniversitesi Camii'den Üniversite Evi önüne yürüyüş gerçekleştirildi.

Basın açıklamasını platform üyelerinden Fatih Bakır okudu.

Basın Açıklamasının Tam Metni:

ODTÜ, Süleyman Demirel Üniversitesinde, Muş Alpaslan Üniversitesinde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde konuşlanan ve kendilerini adeta bulundukları üniversitenin sahipleri olarak gören, kerameti kendinden makul, yaşadığı toprakların ruhundan bihaber çeteler bugünlerde namaz kılan, muhacir kardeşlerinin dertleriyle dertlenen,yardım stantları kuran müslüman kardeşlerimize saldırmış ve bazı kardeşlerimizi  darp etmişlerdir.

Bizler müslüman öğrenciler olarak her şeyin farkındayız ve size asla uymayacağız!

Üniversiteler üzerinden ifsat ortamını doğurmaya çalışan İslam düşmanlarının oyunlarını, müslüman gençlerin feraseti ve Allah rızası için gösterdikleri gayret bozacaktır. Ve en nihayetinde hüsrana uğrayacak olanlar müslümanlar üzerinde kirli oyunlar oynayanlar olacaktır.

Namaz kılan ve stant açan gençlere saldıranlara buradan sesleniyoruz:

İnançsız olabilirsiniz,anlarız.

Duyarsız olabilirsiniz, anlarız.

Başka dünyalara ait olabilirsiniz, onu da anlarız.

Fakat bilmenizi isteriz ki , Kur'an nesline saldıran ilk ve tek güruh değilsiniz.

Ümmet bilinci oturmuş bu neslin geçmişi, sizlerin şeytani  emellerinizi boşa çıkarmış bir tarihe dayanır. Hz. İbrahim'in  devirdiği putların kırıntılarına sarılmış bir geçmişinizle varacağınız tek nokta yine helvadan yaptığınız putlarınızı yemekle biter.

Ve yine bilmenizi isteriz ki, müslüman gençler namaz kılmaya da, stant açmaya da,muhacir kardeşlerinin ellerinden tutmaya da, mescid talebinde bulunmaya da ve İslam'ın güzelliklerine herkesi davet etmeye de devam edecektir. Bu saldırılar inanç değerlerimizden bizi bir adım bile geri attıramaz.

Fırat Üniversitesi Genç STK Topluluğu olarak özelde Ankara'daki,Muş'taki ,Eskişehir'deki ve Isparta'daki genelde tüm dünya üzerinde alçakça saldırıya uğrayan ve hâlâ saldırı altında olan müslüman kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırıyor ve bu saldırıları yapanları vahyin ışığında uyarıyoruz!