Şoke eden istihbarat! 23 ile daha yayılacaktı

Şoke eden istihbarat! 23 ile daha yayılacaktı

İstanbul merkezli operasyonun yankıları sürerken, seçim dönemine kadar devam ettirilecek bir dizi operasyon daha planlandığı ortaya çıktı.

Hükümete ulaşan bilgilere göre 23 ilde AK Partili belediyeleri, il başkanlarını, yerel işadamlarını, vali ve kaymakamları da kapsayan artçı şoklar tasarlandı. 
 
Başbakan Tayyip Erdoğan ve kurmayları, İstanbul merkezli operasyon ile ilgili yaptığı toplantılarda, yaşanan olaylara ilişkin bazı bilgiler de paylaşılırkan bundan sonra ne yapılacağı tartışıldı.
 
Gündeme gelen en şaşırtıcı bilgi ise 23 ilde daha İstanbul benzeri bir operasyonun yapılacağı oldu. Hükümete ulaşan istihbarata göre, AK Parti'yi yerel seçim öncesi sıkıntıya sokacak planlı adımlar atılacak, ilk etapta 23 ilde düğmeye basılacaktı. 
 
Bu illerde, bir süredir hazırlıkları devam eden soruşturma dosyaları sümen altından çıkarılarak tek tek açıklanacaktı. Başbakan Erdoğan, gerek kurmayları ile yaptığı toplantılarda gerekse kamuoyu önünde devlet içindeki bazı yapılanmalar ile sonuna kadar savaşacağı mesajı verdi.
Kaynak: Sabah