Snapchat Mekke'den Canlı Yayın Yaptı | FOTO

Snapchat Mekke'den Canlı Yayın Yaptı | FOTO

Ünlü mesajlaşma uygulaması Snapchat, Kadir Gecesi Mekke'den canlı yayın yaptı, sosyal medyada milyonlarca insan tarafından ilgiyle takip edildi

Ünlü mesajlaşma uygulaması Kadir Gecesi'nde Mekke'den özel yayın yaparak hem Müslümanların hem de gayrı müslimlerin takdirini topladı. Etkinliğin 100 milyondan fazla kişi tarafından aynı anda takip edildiği belirtiliyor. Sosyal medyada yorum yapan Müslümanlar kadar gayri müslimler de Mekke'ye hayranlıklarını ifade eden yorumlarda bulundular. 

Son zamanlarda büyük etkinlikler dışında dünyanın önemli şehirlerinden, o şehirlerde yaşayan snapchat kullanıcıların çektikleri anlık snap'lerle derlenen "live history (canlı hikayeler)" hazırlıyor. Bu şehirlerin arasında İstanbul da vardı ve seri halen devam ediyor. 

Kullanıcıların fotoğraflar, videoları kısa "canlı hikayeler" şeklinde yayınlamasına imkan veren uygulama Kadir Gecesi'nde Mekke'den yayın yaptı. 

Sosyal medyada uzun süre konuşulan etkinlikte Mekke ile ilgili "canlı hikaye" şöyle başladı:



"Bize katılın, Kadir Gecesi için Mekke'yi gezdik.



Snap çekenlerin deneyimlerini paylaşmasının yanı sıra bir nevi Umre ziyaretinin ve Kabe'nin anlatıldığı bir live history oldu.

Dünya Bülteni