Siyonistlerle Sıcak Çatışma

Siyonistlerle Sıcak Çatışma

Gazze Sınırında İşgal Güçleriyle Filistinli Direnişçiler Çatıştı...

Bu sabah (1 Ocak Çarşamba) Gazze Şeridi sınırında Kissufim bölgesinin kuzeyinde işgal güçleri devriyeleriyle Filistinli direniş grupları arasında silahlı çatışma yaşandığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin Filistinli güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Kissufim'in kuzeyindeki bölgede işgal güçleriyle Filistinli direnişçiler birbirlerine yoğun bir şekilde ateş açtı. Çatışmaların haberin yayınlandığı saatlerde hâlâ devam ettiği ifade edildi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin insansız keşif uçaklarından yardım aldığını ve yoğun bir şekilde aydınlatma fişeği kullandığını belirterek, işgal ordusuna ait araçların da çatışma bölgesine doğru hareket ettiğini söyledi.

Bu arada, işgal rejimi kaynakları işgal ordusuna ait bir devriyenin Kissufim yakınlarında saldırıya uğradığını bildirirken olayla ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

Gazze Şeridi sınırında mevzilenen işgal askerleri ve sınır boyu gezen devriyeler direniş gruplarıyla işgal yönetimi arasında Mısır'ın gözetiminde imzalanan ateşkes anlaşmasını çiğneyerek sık sık Gazze topraklarına doğru taciz ateşi açıyor.

fiem