Siyonistlerin Savaş Çığırtkanlığı Devam Ediyor

Siyonistlerin Savaş Çığırtkanlığı Devam Ediyor

Siyonist rejim komutanları açıklamalara devam ediyor...

Yedioth Ahronoth gazetesinin dün yayınladığı haberde, Gazze sınırında bulunan Kibbutz bölgesine yeni atanan siyonist rejim komutanlarından Itai Veruv'un açıklamalarına yer verildi.

Nahal Oz'da yaşayan siyonist yerleşimcilerin yaşadıkları korku üzerine burada kapalı bir oturum gerçekleştiren siyonist rejim komutanı güvenlik için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.

Burada yapılan konuşmada "Koruyucu Hat operasyonun" terör örgütlerine yeni bir darbe yapmak için gerçekleştirildiğini tamamen Gazze'yi yok etmek için yapılmadığını belirten siyonist komutan, Hamas'ın tamamen yıkılması İsrail için çok daha kötü bedeller ödemek anlamına geleceğini vurguladı.

Hamas'ın bu savaşta kaybedecek hiç bir şeyinin olmadığını belirten siyonist komutan savaşın caydırıcılık olamayacağını söyledi.

Gazze sınırı yakınlarında bulunan tüm bölgeye elektronik çit gibi yeni tedbirler alınacağını açıklayan siyonist komutan, yerleşimcileri korumaya çalıştıklarını, bunun için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Savaş sırasında genelde Gazze özelde ise Şucaiyye bölgesinde tüneller ve füze rampalarının çoğunun imha edildiğini iddia eden siyonist komutan, savaştan sonra yeni sasvaş hazırlıkları yapıldığını, yeni tünellerin kazıldığını belirtirken, kendilerinin de savaşa hazırlandıklarını söyledi.

Kaynak: Tevhidhaber.com