Siyonistlerin Korkaklığı Neden ?

Siyonistlerin Korkaklığı Neden ?

İsrail 11 aydır yürüyen Benjamin'i Kudüs'ün kapısından kovdu!

İsveçli Yahudi aktivist Benjamin Ladra, yürüyerek Filistin’e gitmek üzere 1 yıl önce İsveç’in Göteborg kentinden yola çıktı. 11 ülkeyi yürüyerek geçtikten sonra Türkiye’ye ulaşan 25 yaşındaki aktivist 5000 kilometre yolu tamamlayarak Filistin'e ulaştı.

İsrail’in Filistin’e yaptıklarına dikkat çekmek için böyle bir eylem kararı aldığını söyleyen Ladra, yürüyerek hedefine ulaştı. ancak 15 Ağustos 2017'de yola çıkıp Almanya, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan ve Yunanistan'ın ardından Türkiye'ye gelen Ladraa
asıl hedefi Filistin'e geldiğinde İsrail sınırında 6 saat sorgulandıktan sonra Kudüs'e girmesine izin verilmedi. Ladra, işgalci İsrail güçleri tarafından sınırda deport edildi.

İsrail neden korkuyor?

Yaşananları sosyal medya hesabından duyuran aktivist Ladra, “İsrail benim Filistin’e girmeme izin vermiyor. Girişim yasaklanmadan önce 6 saat boyunca sorguda tutuldum. Girişimi kabul etmemelerine iki sebep gösterdiler. İlki sorgu esnasında yalan söylediğimi düşünmeleri ikincisi ise Filistin’e girdikten sonra Nabi Saleh’in yanına gidip isyan çıkartacağımı düşünmeleriymiş..Bugünle birlikte İsveç’ten yola çıkmamın üzerinden tam 11 ay geçti. Şimdi kendinize sorun : İsveçli bir adamın Filistine girmesinden İsrail hükümeti neden korkuyor?” ifadelerini kullandı.