Siyonistlerin Hedefinde Türkiye ve İran Var

Siyonistlerin Hedefinde Türkiye ve İran Var

Türkiye'nin eski Başbakanlarından rahmetli Necmettin Erbakan'ın vefatının...

Türkiye'nin eski Başbakanlarından rahmetli Necmettin Erbakan'ın vefatının üçüncü yılında düzenlenen "2. Uluslararası Erbakan Sempozyumu"nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye ve İslam âlemi bugün siyaseten, ahlaken, ekonomide, dış politikada tıkanmıştır" diye konuştu.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ise, sempozyumda yaptığı konuşmada, İslam âleminin içinde bulunduğu baskı ve zulümden Müslümanların birlik haline gelmesiyle kurtulabileceğine işaret ederek, Müslüman ülkeler Birleşmiş Milletler teşkilatının kurulması gerektiğini söyledi.

Asiltürk konuşmasını şu sözlerle tamamladı: ''Siyonizm'in hedeflediği büyük İsrail'in kurulmasının önünde engel olacak üç güç vardı. Biri Irak'tı, Irak'ı hallettiler. Diğer ikisi İran ve Türkiye'dir. Bunları da birbirine karşı hale getirerek, hazırladıkları ancak henüz güçleri yetmediği için başaramadıkları İran'ı ortadan kaldırma projesinde Türkiye'yi yanlarına almak istiyorlar. Onun için bunlar yapılıyor. Buna hem müsaade etmeyiz hem de gerektiği şekilde karşı çıkarız.'' diye konuştu.