Siyonistlere Karşı Mücadele Sürüyor: 1 Asker Bıçaklandı-FOTO

Siyonistlere Karşı Mücadele Sürüyor: 1 Asker Bıçaklandı-FOTO

Filistinli bir genç tarafından bıçaklanan işgal askerinin ağır yaralandığı bildirildi...

Tevhidhaber / Haber Merkezi

1948'de işgal edilen Filistin topraklarındaki Tel Aviv kentinde bir genç tarafından bugün (10 Kasım Pazartesi) öğle saatlerinde merkez tren istasyonunda bıçaklanan işgal askerinin ağır yaralandığı ve işgal polisinin eylemci genci kısa süre sonra yakaladığı bildirildi.

Yediot Ahranot gazetesinin internet sitesinde, yaralı askerin durumunun ağır olduğu ve bıçaklı saldırı sonrası çok kan kaybettiği, eylemi gerçekleştiren gencin işgal polisi tarafından eylemden kısa bir süre sonra yakalandığı ifade edildi.

Haaretz gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili yayınlanan haberde de eylemi gerçekleştiren gencin Nablus kenti sakinlerinden olduğu ve işgal askerini bıçaklamadan önce askerin silahını almaya çalıştığı bildirildi.

İsrail medya kaynakları, eylemi gerçekleştiren gencin 20 yaşında olduğu ve işgal istihbaratı tarafından bilindiğini söyledi.

Emniyet sözcüsü Micky Rosenfeld yaptığı açıklamada, "Tel Aviv'de bir kişi bıçaklandı. Saldırıyı yapan kişi Nabluslu. Olayın terör saldırısı olduğu onaylandı. Şüpheli gözaltına alındı. Polis olayın arka planını araştırıyor" dedi.

İsrail ordusu yetkilileri de saldırıya uğrayan kişinin ordu mensubu olduğunu doğruladı.

Öte yandan, Şeba Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınan kişinin 20 yaşlarında olduğu kaydedildi.