Siyonistlerden Hizbullah İtirafı

Siyonistlerden Hizbullah İtirafı

Siyonist İsrailli Albay Nimrod (Nemrud) Aloni'ye göre Hizbullah, İsrail ordusu ile yapılacak herhangi bir savaşta israil işgali altındaki toprakları geri alabilir.

Siyonist Paraşütler Tugayı genel komutanı Albay Nimrod (Nemrud) Aloni'ye göre Hizbullah, İsrail ordusu ile yapılacak herhangi bir savaşta çok sayıda yerleşimciyi etkisiz hale getirerek işgal altındaki toprakları kontrol altına almayı başarabilir.
 
Hizbullah ile yaşanacak herhangi bir savaş ile ilgili kibirli beklentilerden kaçınmak için çağrı yapan Aloni, Hizbullah ile yüzleşmenin uzun süreceğini ve Hizbullah'ın varlık göstereceği topraklarda çok fazla kayıp vereceklerini de sözlerine ekledi.
 
Ayrıca Aloni sözlerine şu tarihi hatırlatmada bulunarak son verdi: "İsrail ordusunun Hizbullah'la gireceği savaşta birçok alanda savaşları kaybetmesi bekleniyor. Zira İsrail ordusunun Batı Şeria'da karşılaştığı zorlukların (Hizbullah'ın silahlı kanadı) İslam Direniş ile karşılacağı zorlukların yanında çok basit kaldığını unutmamak gerekir."
 
Kaynak : Hürseda