Siyonistler'den Hamas İtirafı: Ne Yaptırsak Olmadı

Siyonistler'den Hamas İtirafı: Ne Yaptırsak Olmadı

Siyonist işgal ordusu generali, Gazze’de Hamas hareketine karşı halkı başkaldırmaya yöneltme planında başarısız kaldıklarını itiraf etti.

 

Siyonist işgal ordusu generali, işgal radyosunun Perşembe günü kendisiyle yaptığı röportajda “Hamas hareketine karşı ayaklansınlar diye Gazze halkının yıllarca aç bırakılıp kuşatmayla baskı altında tutulmasına, elektriklerinin kesilmesine rağmen bugün halkın ona başkaldırmadığına, aksine kuruluş yıldönümünde yanında yer aldığına, kuruluş yıldönümünü kutladığı programına büyük ilgi gösterdiğine şahit olduk” dedi.


Hamas hareketi nedeniyle ambargoya tabi tutulan ve aç bırakılan bu insanlardan 100.000’inin, hareketin yanında El-Ketibe meydanında toplandığını belirten Siyonist general, beklentilerinin aksine bu insanların Hamas’a başkaldırmadığını ifade etti.


Enteresan bir durum olduğunu kabul eden general, Gazze ile farklı bir ilişki geliştirmek gerektiğini savundu.


Hamas hareketi kuruluş yıldönümünde toplanan halkla ilgili bir rakam vermezken, gözlemciler El-Ketibe meydanıyla çevredeki cadde ve sokakları dolduran halkın on binlerle ifade edileceğine dikkat çekerek, bunun Hamas için bir referandum olduğunu kaydettiler.

 


Kaynak : Milli Gazete