Siyonistler: Nasrallah'ın Dediği Gibi Olduk

Siyonistler: Nasrallah'ın Dediği Gibi Olduk

Netanyahu'nun korona ve Tel Aviv'deki krizleri çözmede başarısız olduğunu belirten Siyonist çevreler, Hizbullah genel sekreterinin 2000 yılında rejimi bir örümcek ağına benzettiği söylediğini kabul etti.

Netanyahu'nun kabinesinin rejimin krizlerini çözme yaklaşımını eleştiren Maariv adlı siyonist gazete, İsrailli general Yisroel Zif'in şu sözlerini aktardı: "Kabine krizleri çözmekle ilgili konuşuyor, ancak krizler artıyor."

Siyonist general Yisroel Zif, yaptığı açıklamada, "Hasan Nasrallah'ın 2000 yılındaki konuşmasında bizi örümcek ağına benzettiği gibi, biz de parçalandık." dedi.

Yisroel Zif, "Arap Baharı'nın gelişmelerinden memnun kaldık ve 'Bak, düşüyorlar' diyorduk. Ama bugün durum tersine döndü ve Araplar, bizim sokaklarımızda kaos, istikrarsızlık ve diğer birçok sorun ve düzensizliğe tanıklık ediyor." açıklamasında bulundu.

Diğer bir siyonist general Amos Yadlin ise, Siyonist rejimin en zor aşamalarında olduğunu ve birçok ekonomik, sosyal, sağlık ve güvenlik sorunuyla mücadele ettiğini kabul etti.

Amos Yadlin, siyonistlere diz çöktürecek olan ikinci korona dalgasından söz etti ve grip ile koronanın siyonistleri birlikte öldüreceği bir kış mevsiminin uyarısını yaptı.

Amos Yadlin açıklamasında, "Kabine uzun veya orta vadede başarısız oldu ve hiçbir planı yok ve şeffaf da değiller." dedi.

Öte yandan Haaretz gazetesinde Siyonist bir medya analisti olan Rogel Alfer, koronanın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu diz çöktürdüğü ve İsrail'de Netanyahu'nun protesto edildiğini belirterek, "Netanyahu, koronayı kontrol etmede başarılı olamadı ve işi bitti." dedi. (Ajanslar)