Siyonistler İtiraf Etti: : Hamas Bize Ağır Bir Darbe İndirdi

Siyonistler İtiraf Etti: : Hamas Bize Ağır Bir Darbe İndirdi

Siyonist Rejim Ordu Komutanı, ‘HAMAS İsrail’e ağır bir darbe indirdi’ ifadelerinde bulundu.

Siyonist Rejim Ordu Komutanı, Batı Şeria'da yapılan son operasyonların arkasında Hamas'a bağlı grupların olduğuna dikkat çekerek, ‘HAMAS İsrail’e ağır bir darbe indirdi’ ifadelerinde bulundu.


Qodsna'nın Şehab haber ajansından aktardığı haberine göre, Siyonist Rejim Ordusunun Batı Şeria’daki Komutanı Nedaf Yedan, son bir kaç gündür yaşanan operasyonların arkasında askeri bir birimin olduğunu duyurdu.


Yediot Ahronot gazetesi bu komutandan naklettiği haberinde, 'Son günlerde Hamas'a bağlı bir askeri birim İsrail'e darbe indirmeyi başararak bize oldukça ağır bir bedel ödetti. Fakat biz bu konunun peşini bırakmayacağız.' ifadelerinde bulundu.


Operasyonla ilgili yapılan araştırmalara göre, saldırıda kullanılan arabadan Giv’at Asaf yerleşkesine yakın 60. Sokakta otobüs durağında bekleyen Kefir Birliğinde görev yapan üç askere ateş açıldı. 


Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırıda kullanılan araç ilk olarak operasyon mahalline yaklaştı, bölgedeki halkı inceleyerek olay mahallini terk etti ve bir müddet sonra tekrar geri döndü ve araçtakilerden biri yakın mesafeden askerlere ateş açarak onlardan iki kişiyi öldürdü.


Siyonist gazete şu şekilde devam etti:


Askerler bu saldırıya karşılık verme fırsatı bulamadı ve saldırganlar operasyonu gerçekleştirdikten sonra olay mahallinden uzaklaştı.


İsrail Ordusu dün gerçekleştirilen operasyonda öldürülen askerlerin Aşkelon'dan 21 yaşındaki Yofal Mor Yosef ve Kudüs'ten 19 yaşındaki Yosef Mohen olduğunu açıkladı.