Siyonistler : İran'a Karşı ABD’ye Destek Olunmalı

Siyonistler : İran'a Karşı ABD’ye Destek Olunmalı

Terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu yaptığı açıklamada, İran aleyhinde kışkırtıcı ortam oluşturmaya dayalı siyasetlerinin devamında, İran’ı bölge ve dünyanın istikrarsızlığından sorumlu tutarken...

Bebek katili İsrail’in başbakanı Netanyahu, küstah açıklamasında, bütün bölge ve dünya ülkelerinin barış istediğini belirtirken, ‘Bütün dünya İran’a karşı Amerika’nın yanında yer almalı’ şeklinde nefretini kustu.

Netanyahu, Amerikan başkanı Trump’ın İran aleyhindeki siyasetlerini överken, bölge ve dünya ülkelerinin İsrail ve Amerikan koalisyonu gücünde birleşerek bu güçlerini takviye etmelerini istedi.

Bilindiği gibi Amerikan başkanı Trump’ın iktidara gelmesinin ardından Amerikan yönetimi, başta Kudüs’ü terör rejiminin başkenti olarak resmiyette tanırken bunun gibi Filistin halkının BM tarafından da garanti altına alınan haklarını ayaklar altını almış ve siyonist rejimi İsrail’i giderek daha da şımartmış ve küstahlaştırmıştır. 

Trump, ardından nükleer anlaşmadan çıkmış  ve ırkçı İsrail’in Suriye’den işgal ettiği Golan’ı İsrail toprağı olarak resmiyette tanıyarak uluslararası kanunları çiğnemiştir.