Siyonistler Bu Gece Gazze'ye Saldırmayı Planlıyor

Siyonistler Bu Gece Gazze'ye Saldırmayı Planlıyor

Direnişi şartsız ateşkese zorlamaya çalışan işgalci tekrar Gazze'ye saldırı tehditlerinde bulunuyor...

Siyonist işgal rejimi Filistin direnişini, hiçbir karşılık talep etmeden ve ablukanın kaldırılması talebinden de vazgeçerek ateşkese zorlamak için psikolojik tehdit aracını kullanmaya çalışıyor. İşgal rejimi tarafından medyaya yansıtılan raporlarda bu (Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan) gece yarısından itibaren ateşkesin bitme saatinden önce Gazze'ye yönelik füze saldırılarını yeniden başlatmayı planladığı ifade edildi.

Raporlarda gece yarısından itibaren saldırıların yeniden başlatılması ihtimaline binaen işgal rejiminin istihbarat organlarında da alarm durumunun yükseltildiği vurgulandı. İşgal rejimi istihbarat organlarının geçtiğimiz haftalarda da hedef bankası çalışmaları yaptığı iddia edildi.

Kahire'de yürütülen uzun vadeli ateşkes planıyla ilgili görüşmelerde herhangi bir sonuca ulaşılamamasının işgal rejiminin Gazze'ye uygulanan insanlık dışı ablukanın kaldırılması talebini kabul etmemesinden kaynaklandığı ifade ediliyor.

İşgal rejiminden bir askeri yetkilinin de Kahire'deki görüşmelerin başarısızlıkla sonuçlanacağı beklentisinde oldukları için ateşkesin bitmesi saatinden önce havadan füzelerle ve karadan toplarla saldırıların yeniden başlatılacağını iddia ettiği ifade edildi.

Fiem