Siyonistin  31  Mart Sevinci !

Siyonistin 31 Mart Sevinci !

Siyonistin zafer coşkusu: “Erdoğan için sonun başlangıcı.. İslam kaybedecek”

New York Üniversitesi’nde çalışma yürüten ve bilhassa Balkanlarda Türkiye’yi zayıflatmak ve Erdoğan’ı devirmek için canhıraş faaliyet gösteren azılı Türk-İslam düşmanı siyonist profesör Alon ben Meir, seçim sonuçlarını abartılı sevinç ifadeleriyle karşıladı. Sevincinden kontrolü kaybeden Siyonist, tüm niyet, arzu ve beklentilerini de en net şekilde ağzından kaçırdı.

Ekrem İmamoğlu ve bir kısım Kemalistlerle sevindi, Erdoğan’a “güle güle” mesajı attı

Seçim sonuçlarını yakinen takip eden Siyonist, şu twitleri paylaştı:

“Belki Kosova cumhurbaşkanı Hashim Thaçi ve Arnavutluk başbakanı Edi Rama Erdoğan’ı ‘zaferi’ için tebrik etmenin biraz yanlış olduğunu bilmeliler. Sadece tabanının önemli bir kısmını değil, itibar da kaybetti. Bu sadece başlangıç.”

“İzmir, Ankara (AKP iktidara geldiğinden beri ilk defa) ve İstanbul’daki şaşırtıcı ve etkileyici yerel seçim sonuçlarının gösterdiğine göre sonunda Türk halkı Erdoğan’ın ne kadar işbirlikçi, yozlaşmış ve suçlu olduğunun farkına varıyor.”

Şiddetli Türk-İslam düşmanı ve perişan bir Türkiye hasretiyle tutuşan siyonist profesörün, Ekrem İmamoğlu’nun alelacele yaptığı zafer paylaşımını retweet etmesi dikkate şayan bulundu.

Alon ben Meir ayrıca, “Güle – Güle #Erdogan” yazılı bir paylaşım da yaparak sevincini iyice abartılı noktalara taşıdı. Bir kısım Kemalist vatandaşların bu azılı Türk düşmanı Siyonist ile birlikte kutlama yapması da dikkat çekti.

“Türkiye’de İslam yenilecek” mesajı verdi, Türk halkıyla “gurur duyduğunu” söyledi..

Sevincini nasıl ifade edeceğini şaşan siyonist, Türk halkının kendisini pek gururlandırdığını da ifade etti: “Erdoğan yakında bitecek. Bu zalim diktatöre karşı oy veren Türk halkı ile gurur duyuyorum.”

Erdoğan siyasi kariyerinde ilk defa belediye seçimlerinde sadece Türk siyasi merkezi Ankara’da değil aynı zamanda memleketi İstanbul’da, ülkenin iş merkezinde de yenilgiyi tadıyordu. Sekülerizm Türkiye’de er ya da geç galip gelecek” mesajı ile bütün kin ve derdinin temelinin İslam düşmanlığı olduğunu, İslam’ın bastırılıp sindirilmiş, Müslüman değerlerinin görünmez kılınmış, Türklükten çıkmış, tarihî kök ve ruhuyla bağı kopmuş bir Türkiye arzusuyla yanıp tutuştuğunu en net bir biçimde “zafer(?) sarhoşluğuyla” gözler önüne serdi.

“Bu sefer tanrısı yardım edemedi.. Erdoğan’ın dini kazandırmaz”

Bu azılı Türkiye düşmanı sapık siyonist kantarın topunu hepten kaçırarak, “Bu sefer Tanrısı ona yardım edemedi” deme cüreti gösterdi. Ayrıca Meir, “Kırsal bölgeler de ‘Erdoğan’ın dininin’ onlara zenginlik sağlamayacağını yakında fark edecekler” yazdı.

Amerika’daki Siyonist profesörün Türkiye’de yerel seçimlere bakış tarzı, “beka meselesi” olup olmadığı tartışmalarına net bir cevap da teşkil etti.

Diğer yandan Ak Parti’nin açık ara birinci partı olması, Cumhur İttifakı’nın Erdoğan’ı tekrar başkan yapmaya yetecek %50 üzeri oyu bir kez daha görmesi, belediyeleri kahir ekseriyetle Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin alması, yıllardan beri Batı ve Siyonistlerin var güçleriyle palazlamaya çalıştığı HDP’nin Doğu’da çok ciddi kayıplar yaşaması, Ak Parti’nin Ankara ve İstanbul’da da oyunun 2014 yerel seçimlerine göre artması ve her iki ilde de açık ara farkla daha çok ilçe kazanıp il meclislerindeki kuvvetli durumu gibi çeşitli faktörlere rağmen bir siyonistin bu denli zafer çığırtkanlığı yapması, halihazırdaki haliyle dahi Türkiye ve başkanının Siyonistleri ne denli rahatsız ettiğinin açık bir delili olarak yorumlandı.

Siyonist profesör daha 21 Ekim 2018’de attığı bir twitte Erdoğan’ın elinde Kur’an-ı Kerim tuttuğu resmini paylaşıp onun Osmanlı kudretini yeniden inşaya çalıştığını söylemişti.

12 Mart 2017’de attığı ve Cihan Haber Ajansı genel müdürlüğü yapmış olan fetöcü Abdülhamit Bilici’nin de beğendiği twitte ise, “Erdoğan Atatürk’ün seküler mirasını dağıtıp yerine getirme arayışında olduğu İslamcı markasını ilerletmek için Gülen hareketini günah keçisi olarak kullanıyor” diyerek bir yanda FETÖ’yü müdafaa etmiş, diğer yanda Kemalist Türkiye istediğini ortaya koymuş, FETÖ-Siyonizm-Kemalizm-Amerika’yı tek twitte bir arada izhar eylemişti.