Siyonist Zulüm Bayramda da Sürüyor

Siyonist Zulüm Bayramda da Sürüyor

İşgal Güçleri Bayram Gecesi de Baskınlar Gerçekleştirdiler

Eşkıyalar gibi gece baskınları düzenlemeye devam eden siyonist işgal güçleri Müslümanların mübarek Kurban bayramı gecesinde de adetlerini değiştirmediler. Bu gece (13 Eylül Salı) de sabaha doğru Batı Yaka'nın muhtelif beldelerine baskınlar düzenleyen işgalci eşkıyalar bazı kişileri gözaltına alırken bazı beldelerin ulaşım yollarını da kapatarak buraları muhasara altına almış oldular.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgilere göre bir önceki gece bir yahudi yerleşimcinin Beyti Ficar mıntıkasında saldırıya uğradığı iddiasını kullanan işgal askerleri Batı Yaka'nın Beytlahim vilayetinin kazalarından olan Beyti Ficar'a bir baskın düzenledi, sonra da bu kasabanın yollarını ulaşıma kapatarak muhasara başlattılar.
Batı Yaka'nın kuzeyinde yer alan Cenin'in Zebuna köyüne gece düzenledikleri baskında da bir internetkafeyi basarak bazı gençleri gözaltına aldılar.
İşgalci eşkıyaların gece baskını düzenledikleri beldelerden biri de Beytilahim vilayetinin kazalarından Husan oldu. Gece sabaha doğru gerçekleştirilen bu baskın Filistin gençlerle işgalci askerler arasında çatışmalara neden oldu.
İşgalci askerlerin dün akşam saatlerinde de Beytlahim'in Konteynir geçiş noktasında bir genci gözaltına aldıkları haber verildi. Burada Ramallah ahalisinden olan 28 yaşındaki Refet Nail Şefik isimli gencin içinde tek başına bulunduğu aracını durdurarak kendisini indirdi ve bilinmeyen bir yere götürdüler.