Siyonist Uzman İtiraf Etti.

Siyonist Uzman İtiraf Etti.

Siyonist Uzman: Gazze’deki Direniş Füzeleri İsrail’i Felç Edecek

Direniş tünellerinin İşgalci israil güçleri için ağır kayba, askerlerin esir alınmasına ve Gazze sınırındaki işgal bölgelerinde yaşayan Siyonistler için güvensizliğe neden olabileceğine işaret eden Siyonist uzman; ancak Gazze’deki direniş füzelerinin bu rejimi tamamen felç edebileceğini, bunun direniş için büyük bir stratejik kazanım sayıldığını kaydetti.

Ram, Siyonist rejim ordusunun 51 Günlük Savaş’taki yenilgisinin ardından sadece tüneller meselesine fazlasıyla özen gösterdiğini ve ordunun diğer yenilgilerinin göz ardı edildiğini sözlerine ekledi.

İşgalci israilli askeri uzman; yeni bir savaş patlak vermesi halinde Gazze füzelerinin İşgalci israil için en esas tehdit sayıldığını, çünkü Gazze’den işgal topraklarına füze fırlatılmasının havalimanları ve limanlarının kapatılmasına, ekonomisinin büyük darbeler almasına neden olacağından rejimi felç edeceğini kaydetti.

Tal Lif Ram son olarak şu soruyu gündeme getirdi: Acaba direniş tünellerini ortaya çıkarmak için çalıştığı gibi İşgalci israilin Filistinlilerin füzelerine karşı koymak için savunma sistemlerinden başka bir yol bulabilir mi? ve sorunun cevabında da; “kesinlikle hayır” ifadesini kullandı.