Siyonist Saldırganlığa Karşılık Verilmeli

Siyonist Saldırganlığa Karşılık Verilmeli

Filistin İslami Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Hıdır Adnan, Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria ve Kudüs'teki Filistinlilere yönelik...

Filistin İslami Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Hıdır Adnan, Siyonist işgal rejiminin Batı Şeria ve Kudüs'teki Filistinlilere yönelik ihlallerinin Filistin halkını 'evsizleştirmeyi' hedeflediğini belirtti ve Filistinlilerin buna fiili olarak karşı koyması gerektiğini ifade etti.
 
Siyonist işgalcilerin gün içinde, Kudüs'ün Kuzeydoğusundaki El-Tur Köyü'nde Filistinlilere ait bir binayı yıkması, El-Halil'de su kuyularını tahrip etmesi, Kabatiye'de bir Filistinli'nin evini yıkması ve Filistinlilere ait dükkanları yakmasının ardından açıklamalarda bulunan Adnan, siyonistlerin Filistinlilere ait evleri yıkmasının Filistin'in evlatlarını öldürmekten aşağı kalır bir yanı olmadığını söyledi. 
 


Hıdır Adnan, siyonist güçlerin bu keyfi uygulamalarıyla, toprağına sarılan Filistinlileri yıldırmayı hedeflediğini ve özellikle Kudüslüler başta olmak üzere tüm Filistinlilerin kutsallarını yok etmeyi amaçladığını belirtti.