Siyonist Rejim ve Yandaşlarının Yalanı Ortaya Çıktı

Siyonist Rejim ve Yandaşlarının Yalanı Ortaya Çıktı

İsrail, Hebron'da kaçırılan 3 siyonist asker için günlerdir tozu dumana katarken bir yandan da psikolojik baskı ile medyayı yanıltıp, medya savaşında üstünlük sağlamaya çalışıyor...

Kaçırılan 3 askeri için Bütün Batı Yaka'yı adeta esir almak için baskınlar yapan İsrail bir yandan da Gazze'yi bombalarken diğer taraftan  "Hamas terörist" bakın çocukları kaçırıyor, güvenliğimiz için önlemler alıyoruz diye kendini savunuyordu.

Türkiye'de paralel tezgah ile darbe girişiminde bulunmaya çalışan ılımlı İsrail dostlarının paylaşım, yorum ve yazılarında da Hamas'ın çocukları kaçırdığı iddiasını dillendirmesi aralarındaki işbirliğini bir kez daha gösterirken, Tevhidhaber yalan ve tezgahlarıyla "USLU" durmamaya devam eden İsrail'in Türkiye'de ki "adam"larının canını sıkacak bir görüntüye ulaştı.

Siyonist rejimin kaçırılan çocuklarının asker üniformasıyla görüntülenmesine de bir kılıf bulabileceklerini bildiğimiz , "ılımlı" "Vatanseverlerin (İSRAİL)",  İslami Direniş Hareketi Hamas'ın, Irak'da ki tekfirci terörist grup IŞİD ile aynı olduğunu söylemelerine değinmiyoruz.

Konuya gelirsek, İsrail'in sadece çocuklardan 120 Filistinli'yi esir tuttuğu (BM RAPORU) gerçeği ortada iken, "çocuklarımızı kaçıran Filistinliler terörist" demesi kendilerinin Teröristliğini ortaya koyarken, çocuk diyerek kamoyu oluşturmaya çalıştıkları İsraillilerin asker olduğu görüntülendi.

 

 

TEVHİDHABER