Siyonist Rejim Tümen Komutanını Neden Değiştirdi ?

Siyonist Rejim Tümen Komutanını Neden Değiştirdi ?

Gazze'de 51 günlük savaşta aldığı askeri darbeleri sivilleri öldürmek üzere gölgelemek isteyen siyonist rejim amacına ulaşamamıştı..

Savaştan sonra ateşkesin mecburi kabulü, hem siyonist rejim basını hem de hükümet içerisinde çok sayıda itiraf ile kendileri tarafından kabul edildi.

Filistin Direnişi de kendisinden ve zaferinden emin bir şekilde yapmış olduğu açıklamalarla siyonist rejimin kendi vatandaşları ve dünya kamoyunu zafer kazandık aldatmacasına inandırmasının önüne geçmeye devam ediyor.

Hamas sözcülerinden Ebu Zuhri önceki gün Netanyahu'nun "zafer" konuşmasında söylediği sözleri çürütmüş, açıklamalarıyla siyonist rejimi rezil etmişti.

Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri bugün yaptığı açıklamada da ilginç bir ayrıntıya dikkat çekerek siyonistlerin başarısızlığının yansımalarını ele aldı.

Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, 51 günlük Gazze savaşında İşgal rejimin en önemli tümen komutanın görev yerindeki değişikliğe işaret ederek, siyonist rejimin askeri başarısızlıkları nedeniyle lider ve komutanlarına bir dizi yaptırımlar uyguladığını belirtti.

Kaynak: Tevhidhaber.com