Siyonist Rejim Şehid Annesini de Şehid Etti

Siyonist Rejim Şehid Annesini de Şehid Etti

Kaçırılan siyonist askerler bahanesiyle Batı Yaka'da tozu dumana katan siyonist rejim barbarlığını sürdürüyor...

İzzeddin El-Kassam Tugayları şehitlerinden Muhammed Aziz Ruşdi'nin 63 yaşındaki annesi Fatıma İsmail İsa Ruşdi, işgal askerlerinin bu sabah (26 Haziran Perşembe) El-Arrub Mülteci Kampı'ndaki evine barbarca gerçekleştirdiği baskın sırasında kalp krizi geçirerek şehit oldu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri bu sabah erken saatlerde 6 otobüs ve 17 askeri araçla El-Halil'in kuzeyindeki El-Arrub Mülteci Kampı'na baskın düzenledi ve evlerde arama yaptı.

İşgal askerlerinin şehit Muhammed Aziz Ruşdi'nin evine de barbarca baskın düzenlediğini ve evin altını üstüne getirerek eşyalara zarar verdiğini bildiren kaynaklar, şehidin annesinin baskın sırasında kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini, işgal askerlerinin ailenin yaşlı kadını hastaneye kaldırmasına izin vermediğini söyledi.

Bu arada, işgal güçlerinin El-Arrub Mülteci Kampı'na düzenlediği baskın sırasında işgal askerleriyle Filistinli gençler arasında çatışma yaşandığı ve altı gencin yaralandığı, birçok kişinin de işgal askerlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği bildirildi.

Şehit kadının oğlu Talat Ruşdi, işgal askerlerinin kalp krizi geçiren annesini hastaneye götürmelerine izin vermediğini ve "Bırakın olduğu yerde ölsün" dediğini söyledi.

 

fiem