Siyonist Rejim Helikopteri Düştü

Siyonist Rejim Helikopteri Düştü

Batı Şeria'da El Halil kentinin doğusunda siyonist rejimin bir helikopteri düştü

Batı Şeria'da El Halil kentinin doğusunda siyonist rejimin bir helikopteri düştü

kudustv

 

Filistinli kaynaklar,  siyonist İsrail rejiminin  Gazze'de HAMAS'ın  mevzilerini hedef aldığını bildirdiler.

2006'dan bu yana korsan İsrail'in  deniz, kara ve havadan  muhasarası altında bulunan Gazze Şeridi'nde halk  çok zor şartlar altında  yaşam mücadelesi veriyor. 

Terör rejiminin Gazze'ye saldırısı, Batı Yaka'da yer alan el'Halil'in doğusunda siyonist İsrail rejiminin bir helikopterinin düşmesinden  bir kaç saat sonra geldi.

Bu arada  korsan rejim düşen helikopterin iki pilotunu bulma amacıyla  çok kapsamlı arama operasyonu başlattı. 

Öte yandan resmi rakamlara göre, işgal güçleri bir hafta içinde işgal altındaki Batı Yaka'da ve Kudüs'te yaklaşık 200 kişiyi gözaltına aldı.Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Araştırma ve Belgeleme Birimi Başkanı Abdunnasır Feravine, işgal güçlerinin son günlerde gözaltı operasyonlarını yoğunlaştırdığını söyledi. Feravine, işgal güçlerinin çocukları, kadınları ve genç kızları, milletvekillerini ve siyasi liderleri gözaltına aldığını bildirdi. Dün  (23 Temmuz Pazar) yayınladığı bildiride işgal güçlerinin gözaltılarını "gelişigüzel" olarak nitelendiren Feravine, işgalcilerin geçmişten ders almadıklarını ve Filistinlilerin iradelerini kırmak için boşuna çabalarını sürdürdüklerini ifade etti.

parstoday