Siyonist Rejim Bir Hizbullah Mücahidini Şehid Etti

Siyonist Rejim Bir Hizbullah Mücahidini Şehid Etti

Güney Lübnan’da casusluk amacıyla yerleştirilen bir dinleme cihazının tespit edilmesi üzerine Siyonist rejim tarafından uzaktan patlatıldığı, cihazı sökmekle görevlendirilen bir Hizbullah savaşçısının patlama sırasında şehit olduğu ileri sürüldü.

Lübnan askeri kaynakları tarafından yapılan açıklamada, Siyonist rejim güçlerinin Güney Lübnan’da yerleştirdikleri bir dinleme cihazını tespit edilmesinin ardından Siyonist rejim güçlerinin bu casusluk cihazını uzaktan kumanda ile imha ettikleri, bu cihazı sökmek için orada bulunan bir Hizbullah savaşçısının şehit olduğu belirtildi.

 

Lübnan askeri kaynakları tarafından yapılan açıklamada “bir askeri istihbarat devriyesi Adlun kenti yakınlarında şüpheli bir cihaz buldu. Bu cihazın incelenmesi ile ilgili hazırlıklar yapıldığı sırada düşman İsrailonu uzaktan kumanda ile havaya uçurdu. Bölgede bulunan bir sivil Lübnanlı patlama sırasında hayatını kaybetti” denildi.

 

Lübnan güvenlik kaynakları, hayatını kaybeden Hüseyin Ali Haydar adlı Lübnanlının Hizbullah’ın iletişim şebekesine döşenen casusluk cihazını sökmekle meşgul olan Hizbullah mensubu olduğunu belirtiyor.

 

Lübnan güvenlik kaynakları, Siyonistlerin yerleştirdiği casusluk cihazının bölgede uçan bir İsrail uçağı tarafından belli uzaklıktan patlatıldığını belirtiyor.

 

VELFECR