Siyonist Komutan: Kassam Savaşçıları Çok İyi Çarpıştı

Siyonist Komutan: Kassam Savaşçıları Çok İyi Çarpıştı

Siyonist Komutan: “Hamas’ın Seçkin Savaşçıları Son Savaşta Çok İyi Çarpıştılar”

Siyonist işgal ordusunun en seçkin birliklerinden olan Nahal Tugayları'nın komutanı bugün yaptığı açıklamada, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları'na bağlı özel birliklerin son savaşta çok iyi çarpıştıklarını itiraf etti.

Görevi yakında sona erecek olan Siyonist komutan Uri Gordon "Bugün İsrail" gazetesine verdiği mülakatta, Kassam savaşçılarının kendileri için sürpriz olmadığını belirterek, son savaşta bu savaşçıların yaman çarpıştıklarını ve kendilerine zayiat verdirdiklerini söyledi.

Siyonist komutan verdiği mülakatta, savaşın başında İsrail ordusunun en büyük zorluğun tünellerde ve sınır bölgesinde döşenen mayınlar konusunda yaşanacağını bildiğini iddia etti.

Son savaşta Gazze’de meydana gelen olayları çatışma olarak tanımlamanın yanlış olduğunu belirten Siyonist komutan, olup bitenin tam bir askeri operasyon ve savaş olduğunu savundu.

Gazete Siyonist işgal ordusundaki kaynaklara dayanarak verdiği bilgide ise, komutanların Hamas ile yeni bir çatışmadan korktuklarını yazdı.