Siyonist işgal ordusu, IŞİD propagandası için klip çekiyor

Siyonist işgal ordusu, IŞİD propagandası için klip çekiyor

Filistinli bazı güvenlik kaynakları, son zamanlarda siyonist orduya bağlı propaganda dairesinin bazı Arap ajanlar ve Şinbet üyeleri yoluyla ürettiği video görüntüleri için pazarlama girişimleri olacağı uyarısında bulundu.

stinli bazı güvenlik kaynakları, son zamanlarda siyonist orduya bağlı propaganda dairesinin bazı Arap ajanlar ve Şinbet üyeleri yoluyla ürettiği video görüntüleri için pazarlama girişimleri olacağı uyarısında bulundu.

 

Detaylara giren güvenlik kaynakları, İsrail istihbarat servisleri ve propaganda dairesinin Araplaşmışları (Filistin lehçesini iyi konuşan siyonist askerler) siyonist orduya karşı savaşan Gazze direnişçileriymiş gibi, ellerinde IŞİD bayrakları ve tüfekleri üzerinde IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi resimleri olduğu halde gösteren klipler çektiğini kaydetti.

 

Kliplerin oyuncularının Şiilere, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'a ve Hamas savaşçılarına karşı sloganlar atmasına, hepsini tekfir edip sözde devletlerinin Gazze'ye uzandığını iddia etmelerine dikkat çeken kaynaklar, direnişçilerin Filistin davası ve şehitleri için hareketlenmeye başlayan dünya halkları gözündeki yerinin, özgürlükçü misyonlarının vurulmak ve ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin bile tahammül etmediği, Batılı kamuoyunun reddettiği barbar saldırının örtbas edilmek istendiğini kaydettiler.

 

Kaynaklara göre siyonistler bazı İsrailli, Arap ve yabancı medya organlarının muhabirleri yoluyla yayınlanacak olan bu klipler sayesinde düzenledikleri soykırımları örtbas edip hem doğu, hem de batının reddettiği tekfirci militanlara karşı savaştıklarını göstermeyi hedefliyorlar. Bunun için gerçek bir savaş ortamında İsrail gizli servisi Şinbet ajanlarının Gazze lehçesiyle konuşup çatışma klipleri çektikleri de bildirildi.

 

Bütün basın organlarını bu kliplerin sahte olduğuna dikkat etmeye davet eden kaynak, Gazze'de ne IŞİD'in, ne Kaide'nin, ne de başka bir tekfirci örgütün yaşama fırsatı bulabileceğinin altını çiziyorlar.

 

Kaynak, Gazze'de bulunan selefilerin Tevhid grubundan olduklarını, tek başlarına hiçbir savaşa katılmayıp tekfirci olmadıklarını, sayılarının azlığına karşın Hamas'ın şemsiyesi altında bulunduklarını ama ne Suriye'de, ne Irak'taki savaşlarla alakalı olduklarını bildirdi.

 

 

 

 

medyasafak.com