Siyonist Haham: Müslümanlar Mescid-i Aksa İçin Ne Yapmış !

Siyonist Haham: Müslümanlar Mescid-i Aksa İçin Ne Yapmış !

Siyonist Haham: Mescid-i Aksa’nın Müslümanlar Nezdinde Hiçbir Yeri Yoktur!...

Siyonist İsrail ordusunun Hahamı, Mescid-i Aksa’nın Müslümanlar nezdinde hiçbir öneminin olmadığını iddia etti ve şöyle konuştu: Müslümanlar bu mescit için ne yapmış?!

Tasumuna yerleşkesindeki dini bir okulda öğrencilere hitap eden Yahudi hahamı Ravi Pirts, İslam dininin Mescid-i Aksa’ya hiçbir önem vermediğini iddia etti ve bu mescidin Müslümanlar nezdinde hiçbir değerinin olmadığını söyledi!

Ravi Pirts şöyle konuştu: Müslümanlar Mescid-i Aksa’nın etrafında namaz kılıyorlar. Ama yüzlerini Mekke’ye çevirerek secde ediyorlar, Mescid-i Aksa’ya arkalarını dönüyorlar.

Bu küstah Haham sözlerini şöyle sürdürdü: Kudüs kelimesi Kur’an’da bir defa dahi geçmemiştir, hatta ona işaret bile edilmemiş. Bildiğiniz gibi Arapların %90’ı Kur’an’ı bilmez ve ne hakkında söz ettiğini anlamaz. Bizim Kur’an hakkındaki bilgimiz onlardan fazladır.

Siyonist rejimin onuncu kanalı bu Haham’a ait ses kaydını yayınladığında Mesdid-i Aksa etrafında gerginlikler yaşanmaktaydı ve fanatik Yahudi grupların Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırı ve saygısızlıkları devam etmekteydi.

Siyonist rejimin 50 fanatik hahamı topladıkları imza kampanyası ile Yahudilerin Mesdid-i Aksa’ya saldırmalarını istediler. İmzaların atıldığı tomar yarın (Cumartesi) Siyonist konseyinde yayınlanacak.