Siyonist Gaspçı, Namaz Kılmakta Olan Filistinliyi Aracıyla Ezdi

Siyonist Gaspçı, Namaz Kılmakta Olan Filistinliyi Aracıyla Ezdi

Muhammed Fatih Camii cemaati olaya büyük tepki gösterdi.

Filistin halkına zarar vermek için her yola başvuran Siyonist çetelere mensup bir gaspçı, bugün Kudüs’ün Re’su’l-Amud beldesindeki Muhammed Fatih Camii civarında namaz kılan Filistinli bir vatandaşa aracıyla çarpıp kaçtı.

Görgü şahitleri, Siyonist gaspçının Filistinli vatandaşa çarpmasından sonra bölgeye gelen işgal polisiyle askerlerin kaçan siyonisti koruma altına aldıklarını ve Filistinlilerin kendisine yaklaşmasını engellediklerini ifade ettiler.

Siyonist işgal polisinin bugün (31 Temmuz Cuma) ani bir kararla Mescidi Aksa’yı Müslümanlara kapatması nedeniyle başka mahalle ve beldelerden gelen Filistinliler gibi Re’su’l-Amud’taki Filistinliler de namazlarını Muhammed Fatih Camiinde kılmak zorunda kaldılar.

Dün gece Dura köyünde bir Filistinli ailenin evini kundaklayan Siyonist çeteler, bir buçuk yaşındaki bir bebeğin şehit olmasına, anne, baba ve dört yaşındaki abisinin de yaralanmasına neden oldular.

Diğer taraftan Siyonist kaynaklar, bugün El-Ağvar’da Siyonistlere ait bir aracın Filistinli direnişçilerin saldırısına uğradığını belirterek, saldırıda can kaybı olmadığını, saldırganların bölgeden kaçmayı başardıklarını ifade ettiler.