Siyonist Eski Bakandan Alçak İtiraf

Siyonist Eski Bakandan Alçak İtiraf

Siyonist Rejim Savunma eski Bakanı, Filistinlilere karşı sayısız cinayet işlediklerini itiraf etti.

Siyonist Rejim Savunma eski Bakanı, Filistinlilere karşı sayısız cinayet işlediklerini itiraf etti.

Ya’alon, kabinede ya da Knessett’te (Siyonist Rejim Parlamentosu) hiçbir Siyonist’in onun kadar Arap ve Filistinli öldürmediğini ifade etti.

Tel Aviv Üniversitesinde Filistinli şehidin katili Elur Azaria’ya (Siyonist bir asker) karşı tutumu hakkında konuşan Moşe Ya’alon, 'Benim Azaria konusundaki bazı tepkilerim orduya destek sağlama ihtiyacından kaynaklanıyordu!' ifadelerinde bulundu.

Moşe Ya’alon, ‘Öldürmelisin. İsrail kabinesinde ya da Knessett’te, benim kadar öldürmeye mecbur kalan biri yoktur. Son yıllarda savaştığımız alanlar sivillerle doludur ve bu bizim için büyük bir sorundur. Komutanlık sadece Facebook’ta like yapmakla olmaz, bedel ödemeye hazır olmalısın.’ dedi.

Siyonist Rejim Savunma eski Bakanı, Şehit Şerif’in katili olan asker Azaria’nın dosyasını tam anlamıyla desteklediğini söyledi.

Hatırlatmak gerekir ki geçen yıl mart ayında Siyonist Rejim Mahkemesi, Filistinli Şehit Abdül Fettah Şerif’in katili Elur Azaria’yı kasıtsız adam öldürme suçundan bir buçuk yıllık hapis cezasına çarptırmıştı.

Elur Azaria, 2016 Mart ayında, şehadet operasyonlarının ardından yaralanan ve savunmasız bir şekilde yere düşen, Filistinli genç Abdül Fettah Şerif’e ateş etmiş ve onu kasten öldürmüştü.