Siyonist Bakanın Katliam Kültürü: O Çocuk Öldürülmeliydi

Siyonist Bakanın Katliam Kültürü: O Çocuk Öldürülmeliydi

İsrailli bakan, İsrail askerinin Filistinli çocuğun boğazını sıktığı olayla ilgili 'asker o çocuğu öldürmeliydi' dedi.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Filistinli bir kızın İsrail askerinden kardeşini kurtarmaya çalıştığı görüntüye, İsrailli bakandan skandal bir yorum geldi. İsrail Kültür Bakanı Miri Regev, "Askerler o çocuğu öldürmeliydi" ifadelerini kullandı.

Filistin Batı Şeria'da, Nebi Salih bölgesinde Yahudi yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını bir grup protesto etti. İsrail askeri, gruptan Muhammed Tamimi'yi taşın arasına sıkıştırdı. Bir kolu alçıda olan çocuğun, önce kafasını taşa dayadı, sonra diğer kolunu kıvırdı, sürükledi ve onu gözaltına almaya çalıştı. 

İsrail Kültür Bakanı Miri Regev, dünyanın tepki gösterdiği olay hakkında şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Görüntüleri izleyen İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) eski sözcüsü olan Kültür Bakanı Regev, Facebook adresinden yaptığı açıklamada aileye ateş açılması gerektiğini savundu. 

Regev, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bu sabah bir İsrail askerine yapılan saldırının görüntülerini izleyince şaşkına döndüm. Askerlerimizin göreve eli kolu bağlı şekilde gönderilmesi akıl almaz bir şey, bir rezalet! İsrail vatandaşlarına ve askerlerine zarar vermeye çalışan kim varsa bilmelidir ki, vatandaşlarımızın kanı yerde kalmayacaktır. Saldırıya uğrayan bir askerin anında karşılık verebileceği bir yasa çıkarılmalıdır. Savunma Bakanı'na bu aşağılanmaya bir son vermesi ve ateş açma konusundaki usülleri derhal değiştirmesi çağrısında bulunuyorum!"