Siyonist Bakan'dan İran'a Saldırı Tehdidi

Siyonist Bakan'dan İran'a Saldırı Tehdidi

Siyonist rejim istihbarat bakanı dün yapmış olduğu açıklamada İran'ı tehdit etti...

Tevhidhaber / Haber Merkezi.

Pal today internet sitesinde yer alan habere göre, İsrail İstihbarat Bakanı Yuval Steinitz, İran'ın nükleer görüşmelerde Batılı ülkelere hiç bir taviz vermediğini, ülkesinin İran'ın nükleer tehdidine karşı tek taraflı olarak harekete geçebileceğini söyledi.

Gazetecilere verdiği demeçte bu harekat ile ilgili olarak birşey söylemeyeceğini belirten Yuval Steinitz, her seçeneğin masada olduğunu belirtti.

İsrail'in diplomasi sınırlamalarına karşı kendini savunma hakkından feragat edemeyeceğini söyleyen siyonist bakan, "2013'den beri hiçbir ilerleme sağlanamayan görüşmelerde 1 ay içerisinde olumlu bir şey çıkması beklenemez" dedi.

İsrail Suriye sınırında Hizbullah ve 1 İranlı komutana suikast düzenlemiş ve saldırıyı kendilerinin yaptığını resmi olarak açıklayamamıştı.

İran tarafından bu saldırının bedelinin ödetileceği mesajı verilirken, Hizbullah'dan misilleme saldırısı gelmişti.                                                                             www.tevhidhaber.com

Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah misilleme operasyonunu üstlenmiş ve İsrail'e meydan okuyarak "bundan sonra hiçbir angajman kuralını tanımıyoruz,İsrail'den korkmuyoruz ve dayatılan savaştan da asla kaçmayacağız" mesajını vermişti.

İsrail operasyondan sonra çok cılız bir karşılk vermişti.

İsrail'in Lübnan'a yönelik tehditleri şimdilik herhangi bir saldırıyla ilişkelendirilmesede yaklaşan seçimlerden sonra yeni saldırılar düzenlenebileceği konuşuluyor.

İran kanadı ise, Hizbullah Hamas ve diğer direniş gruplarına yardımlarının devam edeceğini belirtiyor.

Direniş Ekseni Kuneytra'da yapmış olduğu operasyonun ardından bölgede İsrail'e karşı yeni bir cephe açma çabasıyla suçlanırken Siyonist rejim sınırdaki gelişmeleri takip ettiklerini her seçeneğin masada olduğunu söylüyor.

Kaynak: Tevhidhaber.com

Kaynak:Haber Kaynağı