Siyonist Askerler  Genç Kzı Kameraların Önünde Katlettiler

Siyonist Askerler Genç Kzı Kameraların Önünde Katlettiler

Daha önce Filistinli genç bir kızı kameralar önünde öldüren İsrail askerleri bugün bir kez daha benzer bir katliam yaptı.

Filistin'de El-Efule şehrinde İsrail askerleri Filistinli genç bir kızı sokak ortasında katletti. Genç kızın öldürüldüğü anlar Filistinlilerin kameralarına yansıdı.
 

Tutuklama imkanı olmasına rağmen Filistinli kadını yakın mesafeden acımasızca öldüren İsrail askerleri daha önce de benzen bir skandala imza atmıştı. 

Filistinli kadın, vurulduktan sonra uzun süre yerde can çekişti. Askerler, çevredeki vatandaşların kadına müdahale etmesine bir süre izin vermedi. 

İsrail askerleri daha önce de El Halil şehrinde genç bir kızı peçesini açmadığı için silahla vurarak öldürmüştü.

GAZZE SINIRINDA 5 SİVİLİ ÖLDÜRDÜ

İsrail işgal güçlerinin Gazze sınırında Filistinlilere ateş açması sonucu beş kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı yetkilileri, İsrail'in, Gazze'nin Şucaiyye mahallesinde İsrail'in ihlallerini protesto eden Filistinlilere ateş açtığını kaydetti.

Olayda biri çocuk beş kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

EL HALİL'DE BİR FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

El-Halil kentinde bir İsrail polisini bıçakladığı iddia edilen Filistinlinin vurularak öldürüldüğü bildirildi. 

İsrail Polis Sözcüsü Luba Samri tarafından yapılan yazılı açıklamada, "El-Halil kentinde bulunan Kiryat Arba Yahudi yerleşim biriminin batı kapısında bir Filistinli, silahını almaya çalıştığı İsrail polisini bıçakladı. Söz konusu Filistinli çevredeki polisler tarafından vurularak öldürüldü" denildi.

DÖRT FİLİSTİNLİ BIÇAKLANDI

İsrail'in işgal altında tuttuğu bölgenin güneyindeki Dimona şehrinde dört Filistinli uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

İsrail polis sözcüsü Luba Samiri yaptığı yazılı açıklamada, yaralananların "İsrail vatandaşı Araplar olduğunu ve durumlarının ağır olmadığını" söyledi.

İsrail'in Haaretz gazetesi, saldırı ile bağlantısı olduğu şüphesiyle bir Yahudi'nin gözaltına alındığını yazdı.