Siyonist Askerler Gazze'de  Ev Yağmaladı

Siyonist Askerler Gazze'de Ev Yağmaladı

Üç Golanlı İsrail askerinin Gazze'deki bir evi yağmaladığı, evden çaldıkları 600 dolarla da parti yaptıkları ortaya çıktı.

il gazetesi Yedioth Ahronoth'un haberine göre 3 Golanlı İsrail askerinin, 2014 yazında Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'nde bir evi yağmaladıkları ortaya çıktı. Askerlerin sonrasında bu parayı parti için kullandıkları belirtilirken, ifade veren askerler parayı bölüşmeye karar verdiklerini, eğer bir şey olursa da herkesin sorumluluk alacağında uzlaştıklarını söyledi.

Olaydan dolayı 3 askerin askeri mahkemede yargılandığı belirtilirken, askerlerin yağmaladığı evin sonrasında da anti-tank füzesi tarafından vurulduğu açıklandı. Askerlerden biri silah aramak için evlere giriyor gibi yaptıklarını söylerken, camları da "mermilerden korunmak için" kapattıklarını açıkladı. Sonrasında evlerde para bulduklarını belirten asker, "o anda bir şey düşünmüyorduk" dedi.

Askerler başka evlerde de hırsızlık yaptıklarını itiraf ederken, ne kadar çaldıklarını hatırlamadıklarını iddia etti. Suçlu hissetiklerini de iddia eden askerler, parayı savaş bittikten sonra parti yapmaya harcadıklarını söylediler.