Siyahi Müslümanlardan Sesiz Eylem

Siyahi Müslümanlardan Sesiz Eylem

G20 Liderler Zirvesi'nin gerçekleştiği Almanya'nın Hamburg kentinde protesto gösterisi yapan siyahi bir Müslümanın, "Siyonist ABD Türkiye'de darbe yapmak istedi." pankartı dikkat çekti.

Hamburg'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ni binlerce kişi protesto ederken siyahi bir Müslümanın yaptığı sessiz eylem dikkat çekti.

Usama Zimmermann isimli siyahi Müslüman, Hamburg'un en işlek caddelerinden olan Steindamm Caddesi'nde boynuna astığı ve elinde tuttuğu pankartlarla batı ülkelerine tepki gösterdi.

Açtığı pankarta, Nazi yanlılarını faşist ve terörist olarak niteleyen Zimmermann, Siyonist ABD'nin tıpkı Mısır'da olduğu gibi Türkiye'de de darbe yapmak istediğini belirtti.

Zimmermann, açtığı pankartlarda tepkisini şöyle aktardı: "Naziler; milliyetçi, Siyonist, faşist ve teröristtirler. Siyonist savcı ve avukatlar, yabancıların ve politikacıların katledilmesinde rol aldı. Siyonistler, gizli servislere ajan olarak katılıp dünyaya terör yayıyorlar. Siyonist ABD, Mısır'da yaptıkları gibi Türkiye'de de darbe yapmaya kalkıştılar."